8,5 Inchi Ecran de Telefon Lupa Difuzor Bluetooth HD Lupa Stand Portabil Telefon Proiector mobil Telefon Mobil

w1332

53.49lei

-21.85

75.34lei

-29 %

Produs nou

Caracteristici:

Smartphone Lupa: puteți mări imaginea de pe ecran de telefon de 2-3 ori pentru a evita oboseala vizuală.

Difuzor Bluetooth: lupa De ecran este diferit pentru că dispune de un difuzor Bluetooth cu o diafragma este adăugat pentru a rezolva problema de slab sunet de telefon.Dacă sunteți uitați la TELEVIZOR sau asculta melodiile, puteți experimenta înaltă și joasă efecte de sunet în orice moment.

Design Multifunctional: Acest ecran amplificator poate fi de asemenea folosit ca un sistem hi-fi, telefon mobil, stand si rama foto.Și poate satisface diferite nevoi.

Cadoul Perfect: lupa De ecran caracteristici 5-în-1 de design și funcție de încărcare.Atunci când vă bucurați de fiorul de un film, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problema cauzată de insuficiența de putere.

Ușor de Utilizat: Acest telefon mobil lupa este pliabil, ușor de utilizat și compatibil cu toate smartphone-uri.Și este potrivit pentru toată lumea, adecvate pentru copii, persoanele în vârstă și prietenii.

Caietul de sarcini:

Material: HD acrilic + obiectiv + ABS

Proiect baterie: 18650

Timp de incarcare: 2H-3H

Timp de utilizare: 4H-5H

Se aplică la: toate telefoanele

Lista De Ambalare:

1 * Telefon Lupă De Ecran

1 * Cablu USB de Încărcare

1 * Instrucțiuni

Metode de plata:

Puteți face plata prin oricare dintre metodele de mai sus și pls soluționa în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

Plata ta va fi verificată prin www.videoprint.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dumneavoastră odată ce este terminat.

Dacă scopul tău este închis din cauza motive de securitate, va trebui să depuneți o cerere la www.videoprint.ro.Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Transport maritim și pachetul: Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

Greutatea coletului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.De obicei este nevoie de aproximativ 15 - 60 de zile și ar putea fi un pic mai mult pentru un domeniu de la distanță.Puteți alege rapid metoda de transport maritim, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Retrimite și de rambursare:

Vom retrimite sau restituire în cazul în care coletul este pierdut, deteriorat în timpul de tranzit sau de a primi

elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi încântați să vă ajute.

Feedback: Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

Etichete: 720p mini proiector, difuzor pentru iphone 5s se, telefon mobil proiector, difuzor pentru philips, proiector, alston, 1920x1080 proiector, difuzor pentru meizu m2, optoma, android beamer

Compatibil Marca Universal
Utilizarea birou
Numărul De Model Ecran De Telefon Mobil Amplificator Lupa Bluetooth Stereo
Magnetic No
Incarcator No
Timp de utilizare 4H-5H
Material HD acrilic + obiectiv + ABS
Droshopping Suport
Nume De Brand Rondaful
Are Difuzor Da
Timp De Încărcare 2H-3H

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare