Distractiv Joc De Șah Joc Educativ Lemn De Pe Tabla De Sah Memorie Forma De Culoare De Potrivire Joc Inteligent Joc De Logica

w132790

12.37lei

-8.21

20.58lei

-39 %

Produs nou

Distractiv Joc De Șah Joc Educativ Lemn De Pe Tabla De Sah Memorie Forma De Culoare De Potrivire Joc Inteligent Joc De Logica

Puncte: 1、Învățământ Joc de Șah: se Poate imbunatati abilitatile cognitive ale copiilor și de a dezvolta mai devreme capacitatea de sortare de culoare și formă.

2、Consolida Relația: Copiii se pot juca acest memorie joc de șah cu părinții sau prietenii lor de a consolida relațiile lor.

3、Învățare în timp ce Joacă: jocul Nostru de memorie este foarte potrivit pentru copii sub 5 ani, se poate îmbunătăți nu numai atenția copilului, de a coordona mâinile și ochii, dar, de asemenea, trenul sau memoria și creativitatea.Acest joc este un joc interesant pentru copii mici și de bună pentru culori de învățare.

4、Distractiv Joc de Șah: Acest joc este bun pentru copii de observare și de memorie.Poti juca acest joc de șah cu copiii, pentru a îmbunătăți interacțiunea și comunicarea.

5、de Înaltă Materiale de Calitate: Acest joc de sah este realizat din lemn de înaltă calitate, în condiții de siguranță și non-toxice, potrivit pentru copii.Marginile set sunt netede și fără bavuri, astfel încât acest sah este sigur pentru copii.Cute desene animate design poate atrage cu ușurință atenția copiilor și de a le face mai concentrat.

Caietul de sarcini:

Ambalaj: cutie de culori

Lista De Ambalare:

Lemn De Pe Tabla De Sah*1

Piesă De Șah*16

Card*6

Etichete: personalul de jucărie, teether lemn, fotbal jucărie, montessori, lego star wats, 9470m, Fag, hard disk pcb, hp elitebook folio placa de baza, ASDFGHJK

Puzzle Stil comune
Material Lemn
Stil Animale
Intervalul De Vârstă 5-7 Ani
Numărul De Model JE09021
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare