NANJIREN boxeri Gheață Solidă ochiurilor de Plasă Boxeri Barbati Lenjerie Chilotei Oameni de Vara marca de Lenjerie de calitate Ventila Plus Dimensiune Boxer 4Pc\mulțime

w132234

66.55lei

-66.51

133.06lei

-49 %

Produs nou

Dimensiunea Diagramă

Tesatura

Proba de afișare

Modelul arată

Detalii spectacol

FQA:

Q:Nu este mulțumit după ce a primit articolele dvs. ?

O:Dacă nu ești în întregime fericit cu elemente să nu fie într-o grabă de a părăsi un comentariu negativ,vă rugăm să ne încercați și de a face lucrurile bine!Simțiți-vă liber pentru a ajunge la echipa noastră de servicii clienți și va ajunge la echipa noastră de servicii clienți și vom încerca noastre cele mai bune pentru a găsi o soluție poți fi fericit cu .

Q:Va culoarea văd fie culoarea primesc?

A:Toate imagini sunt luate de elementul va fi primit.Imaginile sunt editate pentru a se potrivi culorii cât mai bine posibil .Cu toate acestea ,din diferite ecrane , contrast de culoare afișează, și de iluminat , culorile pot varia ușor

Q:am facut plata mea , când mă pot aștepta ca articolele mele să fie de transport maritim să fie livrate?

O:vă mulțumim pentru răbdarea dvs. cu noi .După ce plata dvs. a fost finalizată,depozitul nostru va livra pachetul termen de 3 zile lucrătoare .pentru orice comenzi urgente ,vă rugăm să faceți o notă și de a informa echipa noastră de servicii clienți, cât mai curând posibil .Dacă aveți orice întrebări legate de transport maritim,vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa noastră de servicii clienți .

Q:Cum de a procesa o schimb ?

O:dacă te simți nemulțumit cu comanda ta , noi oferim un serviciu de returnare .vă rugăm să vă conectați la contul dvs. și faceți clic pentru a solicita un retur .Nu trimite articole înapoi la în cazul în care pachetul a fost expediat din nostru adresa de returnare poate varia ,elementele trebuie să fie neutilizate ,nedeteriorat ,si cu ambalajul original.Poate exista o returnare comision .

Q:Cum sunt produse expediate ?

A:Noi, în general, oferă transport gratuit (cu excepția, în unele țări îndepărtate) și a plătit exprima de transport maritim .

Q:Pot modifica ordinea de informații sau de a anula comanda în orice moment ?

A:Odată ce pachetul a fost marcat ca livrat , nu mai putem modifica sau anula comanda .

En-gros & PICĂTURĂ de TRANSPORT maritim

En-gros : oferim discount Picătură de transport maritim : trimiteți pentru clienții dumneavoastră direct și scoateți-informații despre noi ( dacă vă place )

Despre dimensiunea

Se referă la dimensiunea diagramă pe nostru pagina detalii produs .dimensiunea noastră este din Asia de dimensionare .Dimensiunea măsurată prin noi înșine, uneori are unele erori, dar întotdeauna în termen de 3 cm.

Etichete: burtica lenjerie de bumbac, bandeau lenjerie, boxer, boxer om, seeinner, nanjiren lenjerie, bambus, mens pantaloni lenjerie intima, omul de lenjerie de corp, barbati sexi lenjerie

Obscene Imagine No
Greutate aleatoare 45-110KG
Sugestiv Sexual No
Slip & Boxeri Boxeri
Material Exterior 85% nylon + 15% spandex
Tesatura linner 95% fibre de bambus + 5% spandex
Model Tip Solid
Dimensiune Standard Dimensiunea Chinez
Material Spandex
Nume De Brand NANJIREN
Dimensiune L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Înălțimea aleatoare 160-200cm
culoare 18 stil
Numărul De Model NSMT23661A
Gen BĂRBAȚI

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare