Original SAMSUNG card TF MicroSD PRO Rezistenta 256G 100MB/s 128GB SDXC, SDHC 32GB C10 TF Card UHS-I 64GB Flash Card de Memorie

w131342

49.91lei

-12.49

62.40lei

-20 %

Produs nou

SAMSUNG PRO Rezistenta Card TF

De SAMSUNG

PRO rezistenta nu trebuie să vă faceți griji despre probleme de capacitate și de durată rezistenta puteți înregistra clipuri video 24 de ore pe zi în condiții dure.

Chiar și așa, vă poate oferi de înaltă rezoluție imagini de supraveghere video pentru a capta informații-cheie de care ai nevoie.

Înregistrare continuă timp este de 25 de ori că de carduri de memorie care se concentrează pe viteza de transmisie.Acesta vă poate oferi cu până la 17520 ore (32GB) timp de înregistrare.

Admite obținut 4K y FHD para trepte de lectura y escritura más rápidas Mínimo de alta resistencia en el mercado,

ceea ce soporte de chan de detalles vivos de 4K y FHD

Constantă De Înregistrare Încredere

Ia grijile de mereu-pe înregistrare.Samsung PRO Rezistenta surprinde momentele cruciale, oferind industriei†e cea mai lungă durată de performanță pentru video de înaltă rezoluție de monitorizare, chiar și în condiții dure.Construit pentru a dura până la 43,800 ore⊃1; înregistrare Continuă 25x mai mult de viteză-concentrat de carduri⊃2; vă oferă de lungă durată, cel mai bun-in-clasa de rezistenta de pana la 43800 de ore (5 ani)⊃1;.PRO Rezistenta fixează date cu un top-in-clasa de garanție limitată până la 5 ani⊃3; și surprinde totul cu până la 128GB⁴ de spațiu de stocare. ⊃1;Variază în funcție de capacitate: 64GB model până la 26,280 ore, modelul de 32GB până la 17.520 de ore.Bazat pe Full HD(1920x1080) conținut video înregistrat la 26 Mbps suport Video. ⊃2; - a Bazat pe compararea internă teste cu Samsung TLC pe bază de carduri. ⊃3;garanție Limitată termeni sunt: 3-de ani pentru modelul de 64GB, 2 ani pentru modelul de 32GB, 1 an pentru adaptor SD.Pentru detalii specifice, vă rugăm să vizitați: www.samsung.com/support. ⁴Actual utila capacitatea de stocare este măsurată cu SD Formatter 3.1 instrument cu exFAT sys fișiere de sistem și poate fi mai mică decât etichetate capacitate.Videoclip nou standard de monitorizare a Obține maximum de rezistenta pentru supraveghere și securitate cams, dash camerele și camerele.În critică secunde de accident sau situație de urgență, un card de încredere este esențială.PRO Rezistenta este o alegere de încredere pentru momente cruciale și de a scrie aplicatii intensive.Înregistra și juca in 4K & FHD detaliile vii de 4K și FHD de sprijin aduce următorul nivel de calitate a imaginii de monitorizare video.În Plus, PRO Rezistenta manere mari fișiere video rapid și ușor, cu un nivel superior de citire/scriere viteze de până la 100/30 MB/s⊃1;. ⊃1;rezultate de Performanță se bazează pe testarea internă condiții.Citire/scriere de viteze poate varia în funcție de dispozitiv gazdă.Date critice.Protejate.De vreme severă extinse de uzură și lacrimă, PRO Rezistenta se ridică la situații reale.Este riguros testat și dovedit rezistente la magneți⊃1;, X-raze⊃2;, apă (până la 72 de ore în apa de mare, IEC 60529 & IPX7) și rezistă la temperaturi variind de la -25°C la 85°C⊃3;. ⊃1;Până la 15.000 gauss (egal cu RMN).⊃2;Până la 50 Roentgen (egal la aeroport aparate cu raze X).⊃3;Non-operare de la -40°C la 85°C.* Samsung nu este răspunzător pentru orice daune și/sau pierderi de date sau cheltuielile suportate din cauza card de memorie de recuperare de date.

Despre capacitatea reală de 8GB = aproximativ 7,4 GB-7.6 GB 16GB = aproximativ 14RO-15GB 32GB = aproximativ 28GB-30GB 64GB = aproximativ 58GB-60GB 128GB = aproximativ 119GB-120GB Acest calcul este diferența între producător și PC-ul dvs., vă rugăm să Google card de Memorie de capacitate' pentru a obține mai multe informații.PC-ul spune 1GB = 1.073741824 Miliarde de bytes în cazul în care Piața Definește 1 GB = 1.00 Miliarde de bytes.Exercitarea de persoana perfecta nu este recomandat să cumpere.Am promisiunea de reducere 100% Original Samsung card de memorie !Următoarele este Samsung anti-contrafacere Web site.http://www.starjade.cn/check/fangwei.html Despre cadouri cadouri Individuale poate fi de o calitate îndoielnică și dor de cadou, pentru că acesta este un cadou, așa că nu susține o rambursare, dar putem compensa din nou la cumpărături viitoare.Notă pentru livrare (vă rugăm să citiți înainte sau întreb ) 1.Modul de transport maritim care este trimis cu tracking number, China Post Obișnuit Pachet Mic poate fi urmărită numai înainte de a părăsi China. 2.Timpul de expediere mulți țară normală este de 15 - 45 de zile( Rusia și Brazilia 30 - 60 de zile) 3. dacă Confirmarea se apropie,și încă nu beneficiază de bunurile,vă rugăm să contactați cu noi pentru a extinde termenul de livrare. 4. Cu toate acestea, vă Rugăm să nu ai încredere în noi.Vei primi pachetul la timp. 5. Dacă Elementele nu este primit în 60 de zile,vom rambursare de 100% 6. Vă rugăm să nu deschideți dispută în termen de 60 zile,Multumesc pentru amabilitate. 7. Cand faci o comanda,aceasta înseamnă că sunteți de acord cu instrucțiunile de mai sus.Multumesc.Pași pentru a verifica capacitatea și viteza de card de memorie (1).Vă rugăm să folosiți de calitate USB 3.0 cititor de carduri pentru a verifica toate card de memorie de H2testw pe PC.Real card de memorie ar trebui să treacă H2testw cu nici o eroare. (2).Vă rugăm să nu utilizați ieftin cititor de carduri pentru a testa card Micro SD, viteza de card Micro SD va fi redus cu o calitate scăzută cititor de carduri. (3).Card de memorie Micro SD de viteza este foarte afectat de cititor de carduri și capacitatea de care ai alege , port USB, etc.Calitate scăzută dispozitivul va 100% încetini viteza card,1MB=1000KB.

Etichete: micro xc, du-te kart, card memorie samsung, samsung galaxy, ms card de memorie, carte de joc, flash microsd samsung, 34ro card micro sd, hp sdhc, Micro SD

Numărul De Model PROEndurance
Viteza De Citire 100MB/S
Model 1 MB-MJ
Pachet Da
Capacitate 32GB 64GB 128GB
Tip TF / Micro SD Card
Viteza De Citire/Scriere Clasa 10
Aplicația 2 Camerele SLR Digitale,camere Video,PC-uri,Flash Drive,Card Holder
Nume De Brand Samsung
Aplicație 1 Telefon Mobil,Navigare,Computer, Tabletă,Smartphone
Speciale Cartao de Memoria Tarjeta Micro SD Carte

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare