Nou
Original Pentru Microsoft Lumia 950 Original Modulul Camerei din Spate Camera Spate Camera Lumia 950XL Piese de schimb 20MP Pureview

Original Pentru Microsoft Lumia 950 Original Modulul Camerei din Spate Camera Spate Camera Lumia 950XL Piese de schimb 20MP Pureview

w130751

77.25lei

Produs nou

www.videoprint.ro Standard De Transport Maritim! (Citirea cu atenție înainte de a comanda) 1.Nostru default furnizori de servicii logistice de la www.videoprint.ro Standard de Transport maritim, să Ofere soluții eficiente de urmărire a pachetului de număr!(dacă aveți nevoie de alți furnizori de servicii logistice, vă rugăm să ne contactați) 2.Alibaba angajament oficial pentru mărfurile trebuie să fie livrate la 60 de zile(Brazilia 90 de zile),dacă încă nu pot primi produsele, contactati-ne in timp util si va vom returna sau retrimite.

3.Te rog nu deschide dispute în termen de 60 de zile, dacă aveți orice întrebare, pls nu ezitați să ne contactați ,vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta ,multumesc!

4.În scopul de a facilita livrare,vă rugăm să furnizați numele dvs. complet,vă mulțumesc!

5.Înainte de a semna pentru colet, vă rugăm să verificați dacă produsul este deteriorat, dacă este găsit deteriorat, vă rugăm să refuze să semneze pentru ea, și să ia fotografii pentru a ne oferi feedback-ul,Refuză să violent de transport,putem aplica pentru post office pentru a compensa!

6.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru dezvoltarea afacerii.

7.Dacă aveți și astfel de articole noastre,pozitive evaluarea este apreciat foarte mult și vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră.

8.va vom oferi un discount pentru urmatoarea comanda, dacă vă lăsați-ne feedback-ul pozitiv și 5 stele..

9.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.Ne-am angajat să o satisfacție de 100%.

Etichete: 8610 hp, rasberri pi 3 b, 950xl cartuș de cerneală, lumia 950xl cablu, 950 cp, ethernet raspberry pi zero, Hp 951, camera pi zero, 950 xl camera de înlocuire, lumia 950xl film

Nume De Brand MIXUEWEIQI
Numărul De Model Pentru Nokia

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare