De Înaltă Calitate, Cu Capacitate Mare De Stocare A Documentelor Sac De Box Rezistent La Apa Document Geanta Organizator Actele De Depozitare Husă De Călătorie Fișier Sac

w129955

148.48lei

-148.44

296.92lei

-49 %

Produs nou

De Înaltă Calitate, Cu Capacitate Mare De Stocare A Documentelor Sac De Box Rezistent La Apa Document Geanta Organizator Actele De Depozitare Husă De Călătorie Fișier Sac

Descriere:

acesta este un document de înaltă calitate geanta cu sistem de blocare parolă,adopta lenjerie de pat bumbac material,senzație de mână este confortabil,durabil, rezistent la apa,capacitatea de aceasta geanta este mai mare decât obișnuit fișier document sac, acesta poate fi ca un document servieta ,de afaceri, de asemenea, ca geanta de voiaj.caracteristica este că are patru se îndepărteze capboards,puteți freedomly detașați sau pentru a adăuga, și de inaltime este mai mare decât în alte documente sac, astfel încât acesta poate stoca mai multe fișiere document decât alte pungi,atunci când aveți mai multe documente au nevoie pentru a stoca sau transporta , acesta va fi un bun ajutor pentru tine.Caietul de sarcini: Material: lenjerie de pat și bumbac Culoare: gri / bleumarin / negru / roz Dimensiuni: lungime 37 cm* latime 27cm* înălțime 20 cm Pachetul include: 1buc sac+4buc clapboard (alte accesorii demo-ul din imagine nu este inclus.) Notă: vă Rugăm să permiteți-1-2mm erorilor datorate manuală de măsurare.Datorită diferenței dintre monitoare diferite, există diferențe de culoare, vă rugăm să luați produsul real ca standard.

NOTĂ:

1. Noastre toate prețurile nu includ taxe vamale , zonă de la distanță, taxă ,și alte de plătit taxe de curierat,precum și, vă rugăm să fiecare client în primul rând știu despre acest punct, înainte de plasarea comenzii.

2. Vă rugăm să asigurați-vă că destinatarii informația este corectă și asigurați-vă că aceasta este adresa și numele complet, puteți primi pachete.nu vom accepta returnarea nici unuia din adresă greșită sau fără numele complet.

3. Toate produsele sunt disponibile,după ce ai plătit,cu excepția pentru un motiv oarecare,ususlly vom trimis coletul în termen de 2-4 zile lucrătoare.După ce pachetul trimite,nu se poate controla de noi, depinde în mare măsură de transport maritim internațional ,am sincer sper că puteți înțelege și să aștepte cu răbdare.

4. W găină comanda întârziere în transport.Pls contactati-ne,noi vă putem ajuta extinde procesul ori de comanda. 5. Dacă sunteți în magazinul nostru e client vechi,și dă-ne 5 stele și feedback-ul pozitiv în comanda precedentă,atunci când plasați o nouă comandă în magazinul nostru.puteți trimite un mesaj noul număr de ordine și ultimul număr de ordine la noi .va vom trimite un cadou sau să vă dau un discount suplimentar.

Etichete: mui femei geanta, lama pungă de hârtie, itiwit sac impermeabil, geanta femei, bostanten geanta de laptop femeie, geantă de umăr, ika de stocare, mare geanta lv, louie vuitton saci, servieta barbati

Model Tip Solid
Element De Lungime 37cm
Articol Greutate 0.5kg
Funcția documentul sac, sac de depozitare,organizator geantă
Lățime Produs 27cm
Numărul de Mânere/Curele NICI unul
Numărul De Model WJB018
Tip De Închidere fermoar
Tip De Element Serviete
Înălțime Element 20cm
Mâner/Curea Tip Mâner Moale
Material Principal Nailon
Compoziția Materialului Oxford
Materiale De Captuseala Poliester
Aplicabile de afaceri,de călătorie,acasă
Gen Unisex
Caracteristici un caz pentru documente,documentul portabil servieta sac
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand SAIMOSYL
Stil Fashion, Clasic

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare