5PCS DIN582 Ochi de Ridicare Piulita Gaură Buclă Inel cu Filet de Piuliță din Oțel Inoxidabil 304 Și 316 M5 M6 M8 M10 M12 Ochi de Ridicare Piulita de Tachelaj

w12992

29.04lei

-15.67

44.71lei

-35 %

Produs nou

Specificație De Produs

Material: Oțel Inoxidabil 304 316 Suprafață: De Înaltă Lustruire Dimensiune: M5 M6 M8 M10 M12 Ambalare: 5 buc Caracteristică: 1. A făcut marine din oțel inoxidabil, rezistenta la coroziune in orice mediu, trebuie superior rezistenta la rugina si excelente de rezistență la oxidare. 2. Șurub fire-ar ajuta fir printr-o gaură cu ușurință atunci când pivotante ochi șurub. 3. Conformitate cu standardul internațional pentru cea mai bună garanție de calitate. 4. Widly folosit pentru elextric, construcții navale, petrochimie, minerit, cale ferată, de fabricație de automobile, de mari dimensiuni transport, maritime de salvare, de construcție a aeroportului.

Produs Dimensiune

Avantaj

Plata

1. Acceptam Alipay,T/T, L/C, Western Union, PayPal, etc... 2. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou plățile trebuie să fie completat cu 3 zile. 3. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe locale sau fiscale din țara dumneavoastră.Prețul de transport maritim nu este inclusiv de asigurare și de import/export taxe.

Transport

1. După ce plata este clar, va vom trimite coletul la www.videoprint.ro depozit, care durează aproximativ 3-4 zile, apoi plecare la depozit, țara dumneavoastră.vă mulțumesc pentru răbdare. 2. Vă rugăm să asigurați-vă că ați lăsat adresa/numărul de telefon(telefon mobil)/ zip code(codul poștal ) sunt corecte.Care pot face produsele ajung la tine ușor! 3. Serviciu de Timpul de Tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

Rambursare

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. 2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați numărul de urmărire ,motiv specific pentru a reveni.

Feedback-ul

Feedback-ul este foarte important pentru noi, ne străduim pentru satisfacție de 100%.Dacă aveți orice întrebări sau probleme, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom rezolva rapid și în cel mai bun mod.Vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și să dea 5 stele dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, dumneavoastră recomandăm este motivul nostru pentru a merge mai departe, vom aprecia cu adevărat dacă ai plecat de feedback-ul pozitiv.

Producător Profesionale

Compania noastra suntem profesional de producător pentru toate tipurile de Home & Garden hardware, cum ar fi: tachelaj hardware, hardware marine, mobilier de hardware...etc.Până acum, avem peste 16 ani de experiență despre manyfacturer și Business-to-Business export.Din octombrie 2019, vom începe o nouă încercare, și-a început Business-to-client de export.

Echipa De Vanzari

Compania noastra are echipa de vanzari profesionale, și să ia parte la mai multe expoziții în statele UNITE ale americii, Olanda...etc fiecare an.Suntem întotdeauna fericit pentru a primi dvs. de e-mail sau un mesaj, și de a oferi o solicitudine răspuns despre produs, comanda sau de transport maritim.

Certificatul Nostru

Compania noastra are echipa de ingineri profesionale pentru controlul de calitate, și au SGS, TUV, CE cerfiticate pentru multe produse.

Depozit + Ambalare

Depozitul nostru păstrați întotdeauna USD $1,3 milioane de produse în stocul nostru, și pentru a asigura toate comanda clientului pot fi livrate în 3-7 zile lucrătoare.

Etichete: m10 piuliță, srainless șuruburi din oțel, v900, șurubul m8, plasture pe ochi de animale de companie, Piuliță M4, bijuterii din oțel inoxidabil, knurling de schi, piuliță m8, lentila camerei m12

Tip piuliță ochi
Nume De Brand Ayunwei Hardware
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Inoxidabil Eye Nut-004
culoare Țeapă
Finisaj Poloneză
Material Din oțel inoxidabil 304 316
Dimensiune M5 M6 M8 M10 M12
Nava De China
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare