CARBOLE Pătrat Plictisesc Carburator pentru a Răspândi Teava Colector Kit Adaptor Carb Distanțier Accesoriu

w129900

88.84lei

-4.68

93.52lei

-5 %

Produs nou

Descriere: material: aliaj de aluminiu finisaj: nisip blast adaptor/distanțier stil: deschide centrul adaptor/distanțier înălțime: 0.75 inch aplicație: sqaure teava galeriei de referință: se referă 1932 Carburator Placă Adaptor Note: Descriere--Carburator Adaptor Kit de Inaltime ... 7.3000 ÎN Lungime--1.2000 ÎN Greutate--1.450 KG Lățime--6.6000 DIN Nou în pachet.Carburator Adaptor de Sus Strada parte # 9130 sau Domnul Garnitura parte # 1932 sau echivalentul în altă marcă.Se adaptează cel mai 4 baril carbohidrati pentru a Quadrajet baza colectoare și invers.Orice 4bbl carb.pentru orice 4bbl galeriei cu excepția 4500 si OEM colectoare cu expusă de evacuare crossover tub.Măsuri de 3/4" înălțimea nominală a adaptorului numai, w/o garnituri.Incluse în acest kit sunt garnituri, prezoane, piulițe și șaibe.Acest lucru ușor pentru a instala adaptorul este fabricat din aluminiu turnat sub presiune.Pachetul poate au fost deschise, dar piesele sunt noi si complete.NU VA FUNCȚIONA PE G M ADMISIE PARTE # 3866922 sau #373275 Pachet inclusiv: 1 set după cum se arată în imagine, Salvați-vă hassle de a achizitiona un nou, costisitoare de admisie prin simpla adaptarea carburator existente pentru a se potrivi motorul.Aceste de înaltă performanță carb adaptor kituri de instalare rapid și ușor, și includ toate garnituri, prezoane, piulițe și șaibe veți avea nevoie pentru a finaliza lucrarea.

Ce metode de plată pot utiliza pe www.videoprint.ro?Pe aplicația noastră puteți utiliza următoarele metode de plată: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Alipay Echilibru, QIWI, Boleto, bancontact, iDeal, Przelewy24, SMS-uri de Plată în Rusia(MTC, MegaFon, Beeline, TELE2) și www.videoprint.ro Buzunar.Pe site-ul nostru (PC) puteți folosi următoarele metode de plată: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Transfer bancar, Webmoney, Yandex.Bani, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, iDeal, Giropay, Sofort Banking, Carte Bancaire (Carte Albastră), Przelewy24, SMS-uri de Plată în Rusia (MTC, MegaFon, Beeline, TELE2), Plata în Numerar (Euroset, Syvaony, rusă Post), și www.videoprint.ro Buzunar.

DE TRANSPORT MARITIM 1) TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL.( Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2) Am doar nava a confirmat pentru adrese.Ta oder adresa TREBUIE să MACTH adresa de livrare . 3) SERVICIUL de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către poartă și exclude weekend și de sărbători . 4) Dacă nu ați primit shippment termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.

Dacă doriți pentru a Întoarce & Restituiri vă Rugăm să ne contactați www.videoprint.ro, indicând motivele și probleme . 1) Dacă ați primit elementul greșit sau produsul a fost deteriorat, vă rugăm să nu vă îngrijorați și să ne contactați . 2) Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., de asemenea, vom accepta cu bucurie a se Întoarce.Produs(e) trebuie să fie returnate în original, stare nefolosită, în termen de 10 zile, cu etichetele originale/ambalaje,de asemenea,Aveți nevoie pentru a umple în logistică numărul de la www.videoprint.ro.Când am primit pachetul vom procesa returnarea în termen de 5 zile lucrătoare.Veți primi o Rambursare completă pentru costul de marfa mai puțin toate costurile de transport.Dacă ați plătit pentru comanda cu www.videoprint.ro Buzunar și yoursquove aplică pentru o restituire, o puteți găsi aici: Du-te la Istorie --- Petrecut --- Restituire Notă: restituirea nu este afișată sub Primit tab.

Facem control de calitate înainte de expediere toate elementele.

Taxele și impozitele sunt, de obicei, nu sunt incluse în prețul articolului .Taxele vamale și taxele nu sunt plătite de către www.videoprint.ro .

Vă rugăm să utilizați butonul "Contact".Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare .Biroul nostru de ore sunt : Și biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China).Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu, în timpul sărbătorilor și intervalul de timp.

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv cu rating de 5 stele, dacă sunteți mulțumit de produsele noastre. 1) Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată. 2) Vom menține înalte standarde de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! 3) vă Rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după primiți , vă vom oferi un satisfatory soluție înainte de a părăsi Feedback Neutru sau Negativ .Precizie Auto Labs este o industrie street tuning auto unelte si piese de performanță manufactrer , oferind mai multe servicii de sprijin decât multe alte chinezi aftermarkrt producatori de piese auto .

Etichete: țeavă pentru carburator, carburator mikuni, vr6 turbo, irobot roomba placa de baza, stiva de viteza, renault 19 16v, e36 turbo, carburator vacuum metru, 90mm corpul clapetei de accelerație, 4 baril carburator

Tip De Material Aliaj De Aluminiu
Altă Parte Numărul 1932
Nume De Brand CARBOLE
Schimb Numărul Parte Top Strada parte # 9130 sau Domnul Garnitura parte # 1932
Caracteristici Speciale Adaptor carburator
Articol Greutate 0.68KG
Lățime Produs 19.00cm
Origine NC(de Origine)
Numarul Parte Top Strada parte # 9130 sau Domnul Garnitura parte # 1932
Plasarea pe Vehicul on
Element De Lungime 24.50cm
Țara/Regiunea de Fabricație China
Înălțime Element 3.20cm

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare