6 Buc/Lot Nou De Sosire 2020 Doamnelor Chilotei Femei De Bumbac Culoare Solidă Sexy G-String Thong 7372

w12923

30.55lei

-10.17

40.72lei

-24 %

Produs nou

Dimensiunea Diagramă

Cum de a alege marimea ta ?

1. Uita-te pentru unul potrivit chilotei fiind purtat și de măsurare talie urmați imagine de ansamblu. 2.în funcție de măsurare talie.alege dimensiunea noastră De Exemplu, dacă flated talie de potrivit chilotei fiind purtat este de 28cm .vă rugăm să alegeți M .

Informații despre produs

Produs De Culoare

Detalii

En-gros și dropshipping sunt atât de binevenite

1.Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres.care va sosirea în termen de 3-7 zile. 2.Pentru dropshipping,am putea trimite la clienții dumneavoastră direct, și nu va lăsa nici o informație.

Transport

1.Toate ordinul va fi trimis cu 48 de ore după ce a primit comanda și numărul de urmărire de urmărire informații. 2.Pentru suma de peste $5. transport gratuit prin www.videoprint.ro standard de transport maritim,epacket,china post air mail, care toate ar putea fi plin urmărite.

Sfat

1.Rus prieten ,trebuie să-ți lași numele complet ,adresa și codul poștal în ordine ,pentru a evita de a nu primi coletul. 2.Pe site-ul de urmărire pentru china post air mail de mai jos : https://global.cainiao.com/ 3.În cazul în care clientul nu este acasă și livrarea eșuează, vă rugăm să contactați oficiul poștal local în primul rând. 4.dacă nu avem informații de urmărire(5 zile după ce a trimis).te rog contract cu noi, noi vom verifica și rezolva rapid. 5. În scopul de a avea suficient timp, vom lua inițiativa de a vă ajuta să extindă protecția dată,nu vă faceți griji 5. peste 60 de zile nu au primit sau au întotdeauna de urmărire informație , vom dori să beneficiați de o rambursare. 6..Dacă ai primi bunuri și de a găsi primi greșit dimensiune sau stil , vă rugăm să luați o fotografie și să ne contactați, vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să-l rezolve.

Etichete: creat tanga, tanga femei, uni lenjerie de corp femei, tanga aus, tricot pentru femei slipuri, g string latex, femei chilotei de bumbac, pantalon, m g string, calcinhas algodao, regula chilotei pachet

Numărul De Model 7372
Obscene Imagine No
Cantitatea 6 buc
Material Bumbac
Chiloții Tip G-String
Origine NC(de Origine)
Gen FEMEI
Creșterea Tip low-Creștere
Nume De Brand prettywowgo
Tip De Element Chilotei
Sugestiv Sexual No
Compoziția Materialului 95% Bumbac 5% Spandex
Dimensiune M,L,XL
Pachet 6 buc. în sac de opp
Decor NICI unul
Stil De Culoare Negru,roz,albastru,verde,alb,rose red
Model Tip Solid

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare