6/8/10Inch Profitabilă Condus Selfie Inel de Lumina Pentru Youtube Live Streaming Video Studio Estompat Fotografice de Iluminat Cu Cablu USB

w128769

66.79lei

-28.64

95.43lei

-30 %

Produs nou

Descriere:

1. LED-uri de lumină inel poate fi montat pe suportul și ia-o oriunde, acesta poate fi, de asemenea, eliminate de la standul de la orice moment, trepied cap de minge poate de 360 de grade de rotație poate liber să se adapteze la orice unghi .

2. Inelul de lumina se face de 72pcs de economisire a energiei LED margele, o disipare a căldurii este excelent, curent constant conduce vehicule și de redare superioară a culorilor, se înmoaie sursa de lumină și de a spori tonusul pielii în portrete fotografice.

4. 3 culori de iluminare modul de luminozitate reglabilă pentru dvs. de a alege,puteți regla culoarea și luminozitatea foarte ușor, perfect luminozitatea poate fi realizat fără a instala suplimentar de filtre colorate.Trei culori de lumina naturala moale ilumina frumusețe în diferite ocazii.

5. Porturile USB pot fi folosite cu mai multe dispozitive, cum ar fi conectarea computerul gazdă, laptop, putere mobil și încărcător USB.Va fi capabil să se bucure de LED-uri de lumină inel în orice moment gratuit.

6. Ușor și portabil de design: Convenabil de a folosi și de a efectua atunci când călătoresc sau lucrează în aer liber etc.

7. Telefonul colierul potrivit pentru telefonul latime de 5.7-9cm.

8. Extinse de aplicare: este aplicată pe scară largă pentru fotografie în aer liber lumina, de umplere de lumină în interior, portret, moda, publicitate, fotografie, filmare video, etc.

Caietul de sarcini:

[produs]: ecologic moale adeziv ABS substrat de aluminiu

[produs de culoare]: Negru

[dimensiune produs]: diametru 6 / 8 / 10in

[greutate produs]: lumină de umplere: net greutate 250g, brut greutate 270g, fier clip brut greutate: 184g

[de asamblare]: 72 LED-uri de lumină rece accesoriu lampa

[lumină]: rece și lumina alb cald 3000-5000k

[unelte]: trei viteze lumina de ajustare.Luminozitatea poate fi reglată

[lampă de putere]: 5w-12w

[temperatura de lucru]: mai puțin de 45 ℃, nici un pericol de mână opărire, în condiții de siguranță la atingere.

Lista de ambalare

Lista de ambalare:

1 * lumina de umplere,

1 * pan tilt

1 * fier clip

Etichete: ulanzi lumina video, portabil video cu led-uri lumina, albastru lumina video, 1 video de lumină led-uri, ringlith, culoare led lumina video, iphone video cu led-uri lumina, pentru selfi inel, lampa inel, camere de supraveghere video cu lumina

Origine NC(de Origine)
dimensiune produs diametru 6 / 8 / 10in
Temperatura De Culoare 3300-5600 K
Nume De Brand Sunydeal
Pachet No
Asamblare 72 LED-uri de lumină rece accesoriu lampa
Certificare NICI unul

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare