Noua Hârtie De Bucătărie Suport Umeraș Țesut Rola Suport Prosop Baie Chiuveta Toaletă Agățat Ușă Organizator Depozitare Cârlig Suport Rack

w12862

72.12lei

-7.12

79.24lei

-8 %

Produs nou

Spațiul Real-Saver: Acesta poate fi montat pe perete,fereastra,frigider,cabinetul în bucătărie cameră pentru bagaje prosop de hârtie,folie,folie de aluminiu și mici spice sticle.Salva o mulțime de spațiu și păstrați bucătărie necesitățile în bună ordine.

Scop multiplu: Aceasta este o funcție multiplă de stocare de bucatarie pentru a lucra ca un prosop de hârtie de haine,folie de aluminiu folie de dispensere de rola,acoperit de sos și condimente sticla raft de depozitare.Cu ea,ușor acces la bucatarie necesități.

Comoditate De Utilizare: - Un slide cutter este echipat pe fiecare coperta,una este cu rotund din plastic lama pentru taiat folie de aluminiu sau ulei-hârtie absorbantă,celălalt este cu trei colțuri de metal lama pentru taiat plastic warp.Cu dispozitive,aveți posibilitatea să taie cu precizie și rapid de fiecare dată,nu torsadate și a irosit folie de plastic și folie de aluminiu din nou.

Culoare: alb + gri

Material: ABS

Dimensiune: 39 * 10 * 24cm

Când vă rupeți folia de plastic din cutie, se poate, de obicei, vine în.Uneori, poate doar să renunțe la utilizarea de folie doar pentru că ar putea să se rupă chiar, este întotdeauna torsadate și a irosit și situația devine dezordine.Nu fi dureri de cap, acest muti-scop prosop de hârtie, folie de plastic, folie de aluminiu rulouri & spice suport sticla va fi într-o mare favoare!

Acest muti-funcție montat pe perete bucătărie titularul de utilizare oferă acces ușor la bucătărie necesități.Toate dimensiune standard de prosop de hârtie / folie de plastic / folie de aluminiu / spice sticla poate fi separat ține în diferite dozatoare.Lame echipat pe coperta a asigura o rapidă și prețioase tăiate din folie de plastic și folie de aluminiu.Cu ea,alimentară / stocare devine mai rapid și plin de bucurie.

Lista De Ambalare:

1* Muti-Funcție (Prosop De Hârtie / Folie De Plastic / Folie De Aluminiu / Spice Sticla) Titularul

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: rafturi pentru depozitare, chiuveta picurator rack, metal chiuveta rack, podea, raft pentru toaletă, raft baie, raft în toaletă, de-a lungul toaletă, adeziv baie raft organizator, bucătărie raft organizator rack, raft de sticla raft toaletă

Raft Material Alte
Instalați Stil Montat Pe Perete Tip
Numărul de Niveluri Pe Un Singur Nivel
Nume De Brand ACAMPTAR
Tip Rafturi Baie
Origine NC(de Origine)
Certificare NICI unul
Material ABS

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare