Mare Miami Cubanez Link-ul de 9.2" BRĂȚARĂ Groasă 25mil Finisaj de Aur Lanț Gros de Lux 7 zile nici un motiv să restituirea Nu este mulțumit

w128350

57.89lei

-7.16

65.05lei

-11 %

Produs nou

Acest frumos 14CT Aur galben stratificat/umplut element va dura o viață întreagă cu o îngrijire adecvată și vine cu un 100% Garanție de Calitate.

Elementul este complet solid nu este gol.

Cel mai bine Ambalate cu Necondiționat pe Viață Garanție de Înlocuire

Condiție:

De Brand nou 100%,nu fi purtat

Material:

14k aur galben

Dimensiuni:

Lungime bratara 235mm

Latime bratara: 12 mm (1 inch=25,4 mm)

GREUTATE

55G gram Pachetului: Toate elementele, cu un frumos cadou de caz

Suplimentare:

Nichel gratuit, nu alergic, nu este ușor să tarnish

,va dura o viață întreagă cu o ingrijire adecvata

TRANSPORT

De transport maritim la nivel mondial prin airmail taxa de transport este: $GRATUIT (manipulare + transport).

Taxele de expediere sunt incluse taxele de manipulare, de bună calitate, ambalare, toate elementele vor transport în condiții de siguranță într-bubble mailer plic.

Vom trimite articol în 2 zile lucrătoare de la primirea de plată.

Vă rugăm să înțelegeți că unele întârzieri din cauza vamale și e-mailurile sunt dincolo de controlul nostru.de obicei, durează 12-20 zile lucrătoare pentru a ajunge.

Dows Directe plăți prin Paypal.Dacă intenționați să liciteze pentru mai mult de 1 element și doresc să fie eligibile pentru reducerea poștale, vă rog, așteptați pentru toate elementele pentru a termina înainte de check-out, în maximum 7 zile de la prima data achiziției se aplică pentru a primi această ofertă.

Trendyz vinde de Înaltă Calitate Accesorii de Moda, la Modă În stil produse și obiecte de Colectie din întreaga lume (Australia, Germania, Belgia, Canada, Franța, Austria, Spania, Olanda, Hong Kong, Singapore, Japonia, Taiwan, sua și marea BRITANIE) Noi oferim cele mai bune idei de Cadouri pentru toate ocaziile, la Prețuri en-gros.Avem, de asemenea, asigura service post-vânzare este, de asemenea, la egalitate cu experiență de licitare.

Bine ati venit pentru a vizita colecția noastră și bucurați-vă de cumpărare!

Rambursare și Politica de returnare :

Satisfactia dumneavoastra este cel mai important lucru pentru noi!

Gratuit retrimite, dacă acesta a fost deteriorat sau cu defecte sau pierdute pe drumul spre țara ta.

100% banii rambursare sau înlocuire gratuită, dacă nu ai fost multumit de acest produs.

Acceptam retururi pentru înlocuire sau de restituire în termen de 7 zile de la primirea produsului.Elementele TREBUIE să fie în starea lor inițială , nu sunt uzate sau alterate .vânzătorul nu oferă taxa de returnare.

FEEDBACK-ul:

Odată ce satisface articolul dvs., vă rugăm să ne lăsați Feedback-ul Pozitiv și de înaltă scor de cinci stele de rating (DRS), care este foarte valoroasă pentru noi.

Dacă aveți orice întrebare sau neplăcute, vă rugăm să nu lăsați orice Feedback Negativ sau Neutru, vă rugăm să contactați-mă simt liber în primul rând, să ne dea o șansă și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice te face de satisfacție cât mai curând posibil.Feedback-ul negativ nu poate rezolva orice problemă, sunt sigur că totul ar putea fi bine rezolvate prin comunicare.

CONTACTATI-NE

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul nostru eBay store și faceți clic pe solicite de la cumpărător o întrebare

click aici pentru a vedea pe alte licitatii

Vino cu darul caz & cadou surprinzător

Merită Încredere

Etichete: link-ul pentru totdeauna, restituire bani, ad link, germană vibrator, inima inel pandora, nou-născut trage, satisfyer femei, cubanez inel, cuban link-ul de inel, rugăciune inel

Forma\model PLANTA
Compatibilitate Toate Compatibile
Lungime 23cm
Setarea Tip NICI unul
Nume De Brand cer talent bao
Material Metal
Tip De Element Bratari
Fine sau de Moda Moda
Tip Lanț Link-Ul Lanț
Stil Trendy
Incuietoare Tip De primăvară-inel-cleme
Gen BĂRBAȚI
Bratari Tip Lanț & Legături, Bratari
Metale De Tip Placat Cu Aur

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare