Universal Mini Portabil Radio FM cu Căști Șnur cu Digital 1.15 inch LCD

w128065

41.25lei

-20.3

61.55lei

-32 %

Produs nou

LCD Display cu caracter Personal Digital Mini Radio cu Casti Curea Digital Portabil Radio 2019 Noi

Caracteristici: consum Redus de energie, curent redus - poate fi durabilă pentru utilizare continuă timp de 50 - 60 de ore, cu o calitate buna a bateriei.Nu înconjurător interferențe atunci când ascultați programele cu cască.Clar display LCD - frecventa, volumul, simbolul bateriei, puterea semnalului, cantitate de energie electrica.T a shell-ul este fabricat din material ABS care este neted, luminos, plin de textura.Portabil, convenabil de a folosi - vine cu o curea pentru transport convenabil.Simplu, compact butonul design aduce operare ușoară pentru utilizatori.

Caietul de sarcini:

Element: digital radio portabil

Display LCD dimensiune: 1.15 inch

Extern dopuri de urechi: 3.5 MM/32 X 2

Distorsiune: mai mică sau egală cu 1 %

Stereo rezolutie: mai mare sau egal cu 32 DB

Sensibilitatea de recepție: 8 UV

Frecvența gama de recepție: 60 - 108 MHZ

De lucru gama de tensiune: 2.2 - 3 V

Putere maxima: 3.2 D

Baterie: 2 AAA baterii (NU sunt INCLUSE)

Greutate: Aprox 68 g/2.4 oz

Dimensiuni: Aprox 8.5 * 4.6 * 2 cm/3.3 * 1.8 * 0.8 inch (L * W * H)

Lista de pachete:

1 * Radio (BATERIE NU sunt INCLUSE)

1 * Curea

1 * Căști

1 * Manual De Utilizare

2 * Ear Caps

Garantie Si Returnare

1. Tuturor produselor pe care le vinde sunt de bună calitate și în curs de examinare înainte de a fi expediate.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

2.Dacă există unele manopera sau materiale defecte cu produse, vă rugăm să ne contactați în primul rând , avem în schimb sau oferă alte soluții pentru a face o alegere.

3.Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.Întoarce toate elementele trebuie să fie în stare bună.Acestea trebuie să fie în stare de resalable.Om-defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare!

Transport:

1. Vom trimite colete în termen de 2 zile lucrătoare (cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică), după cumpărătorului de plată este verificată de către www.videoprint.ro în funcție de metoda de livrare ai ales sau mult mai fiabile si mai rapide moduri în circumstanțe extraordinare.Vom lăsa un mesaj pentru a spune numărul de urmărire după ce vom livra produsele la tine.

2. Dacă aveți orice cerințe privind descrierea mărfurilor și valoarea declarată în chitanță (factura comercială),va rugam sa ne lăsați un mesaj după plată.

Feedback-ul

1. Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ia timp pentru a ne lăsați un feedback pozitiv.Încurajarea ta ne va ține în mișcare înainte și în mod constant îmbunătățirea serviciilor noastre.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul pe care ai comandat-o, nu-ți face griji, pls contactati-ne, mai întâi, vom rezolva problema pentru tine în timp.Cred că putem rezolva orice dispută prin negocieri amiabile.

Etichete: radio internet wifi, dab, mini hifi radio, receptor tecsun, walki talki, gritzest radio de buzunar, f fm, radio kit, radio fm, trupa primi, radio broadcast diy

radio dab radio digital
Stil Portabil
Extern dopuri de urechi 3.5 MM/32 X 2
Certificare NICI unul
Dimensiuni (WxHxD) 3.3 * 1.8 * 0.8 inch
Stereo rezoluție mai mult decât sau egală cu 32 DB
radio am fm radio portatil am fm
Alimentare Baterie Reîncărcabilă
Display LCD dimensiune 1.15 inch
Tip FM
Funcția Built-In Difuzor
Pachet Da
Mini Radio mini radio fm
Wifi No
Nume De Brand VBESTLIFE
Greutate Approx 68 g/2.4 oz
Numărul De Model radio portabil digital
Corpul Material Plastic
Ecran Da
Origine NC(de Origine)
Bluetooth No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare