Nou
2019 produsul se vinde ca pâinea caldă masaj la Picioare mat drum de sănătate Un picior masaj piatra de Culoare masaj pătură

2019 produsul se vinde ca pâinea caldă masaj la Picioare mat drum de sănătate Un picior masaj piatra de Culoare masaj pătură

w127625

20.26lei

-13.5

33.76lei

-39 %

Produs nou

Reflexoterapie și acupunctura teorie: durerea este nerezonabil, în General nu doare;

Ciclul de Studii: fluxul de sânge, departe de durere;

Masaj și acupunctura meridianele, reglarea qi și sânge, echilibru de yin și yang;

Echilibrul endocrin, regleaza microcirculatia, pentru a îmbunătăți imunitatea și puterea de vindecare;

Stimularea eco-simt nervos, draga circulație colaterală, elimina microcirculația barieră care sursa de boală;

Activarea de celule, înfrumuseța pielea, slăbire frumusete;

Robust funcția organelor interne, pentru a îmbunătăți metabolismul; retard de imbatranire, pentru a îmbunătăți memoria.

Domeniul de aplicare:

Sechele avc, hipertrofie de prostată, funcția sexuală cheile de recesiune, astm bronsic, artrita reumatoida, tulburari de menopauza, osteoporoza, sciatica, spondiloza cervicala, umar congelate, boli de inima, neurastenie, boala lombara, tinitus, insomnie, frumusete , diaree, constipație, hemoroizi ......

Principii de Terapie Fizica:

Reflexoterapie și acupunctura teorie: durerea este nerezonabil, în General nu doare;

Ciclul de Studii: fluxul de sânge, departe de durere;

Vintage chineză:

Omul a piciorului, cum ar fi copac are rădăcini, copacul uscat de rădăcină de evacuare, oameni vechi cu picioarele înainte, Picior de Îngrijire sfidând vechi; 100 de boala a început în picioare, picior de îngrijire regim de primul;

Descriere produs:

Produse folosind avansate PP special de pelete din plastic foarte rezistent la uzura caracteristici.Ușor de utilizat, ușor de îndepărtat, fără constrângeri de spațiu.Utilizarea în interior și exterior.

1, folosind PP plastic special, cu duritate mare uzura, etc..

2, ușor de utilizat, fără constrângeri de spațiu, gata să se mute, poate fi folosit în interior și în aer liber.

3, foot reflex zona de masaj pentru a stimula, de a promova metabolismul, draga meridianele, qi și sânge, pentru a regla funcția organelor interne, a spori imunitatea.

Utilizarea

1, pietre de plastic pre-instalat, utilizatorul poate roti plastic pietre după greu trage, și apoi ca model de culoare sau dimensiune în funcție de scopul.

2, produsul plat pe teren, înainte și după utilizare, vă rugăm să bea apă caldă, în funcție de fiecare admisie a apei, după caz poate fi, în general, între 250CC-500CC.Astfel că organismul de diverse impurități excretat în urină.

3, doar început să folosesc produsul poate fi acoperit cu o pătură subțire de a purta sosete de mers pe jos, reduce durerea, după o perioadă de timp de mers pe jos desculț.

Pentru oameni și boală

1, la persoanele în vârstă:

Mai mare la persoanele în vârstă, din cauza vârstei, relativ ușor de a suferi de o varietate de boli acute și cronice.Acest produs este un rezultat de o puternică îmbunătățire în cea de-a doua inima omului (picior) ciclu de efecte; finaluri avea o mai bună stimulare mentala, dar, de asemenea, pe spirituală atinge un rol bun.În general, pentru întregul corp afectiuni ale sistemului.Frecventă la persoanele în vârstă, cum ar fi: nevroze, boli de rinichi, insuficiență renală, constipație, sindrom de menopauză, menstruație neregulată, hipertensiune arterială, hipotensiune arterială, aritmie, boli cardiovasculare, boli de inima, ateroscleroza, infarct cerebral, astm, emfizem, colesterol ridicat, bronșită, spondiloza cervicala, stomacului și duodenului boala au un mai bun tratament adjuvant.

2, de multe ori stând în muncă sau de studiu în cazul în care:

În unitate de afaceri de birou sau școală sedentari, care lucra în fabrică de producție de personal pe termen lung stând, șoferii de taxi și studenți, pentru că, de nevoile specifice de muncă sau de studiu, datorează mult și munca monotonă sau atitudine de învățare și prea puțină activitate va fi mult mai predispus la outlook mentale nervos, uituc, ganglion slăbiciune, letargie, boli gastro-intestinale, artrita, obezitate, alergii, pierderea poftei de mâncare, eczeme, dermatite, scăderea imunității și alte fenomene, folosind Produsele pot fi eliminate sau reduse la dimensiunea și gradul de simptomele de mai sus, efectele pe termen lung pot fi realizate folosind.

Măsuri de precauție

O, o boala hemoragică care nu ar trebui să fie utilizate în timpul de sângerare.Cum ar fi; hemoptizie, hematemeza, hematochezie, hemoragie cerebrală, hemoragie gastro-intestinală, sângerare, hemoragie internă și așa mai departe.

B, deoarece femeile în timpul menstruației și nu ar trebui să fie utilizat în timpul sarcinii.

C, tuberculoza în timpul evenimentului, infarct miocardic acut, stare instabilă, insuficiență renală severă, insuficiență cardiacă severă, necroză hepatică, și nu ar trebui să fie utilizate în cazul pacienților grav bolnavi.

Etichete: saltea de masaj yoga, pneumatice gambei masaj, lululemon yoga, consiliul de tort, relaxați-vă, massag, saltea de cauciuc masaj, sănătate mat, presiunea mats, piciorul massag

Material Material Compozit
Numărul De Model 0
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Masaj & Relaxare
Cerere Picior
Nume De Brand HANRIVER

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare