Sexy Gem Stiletto Extra-Lungi Unghii False Stras Sânge Roșu Gel de Cristal Pre-proiectate Unghiile lucrate Manual Ascuțite Artificiale Unghii Sfaturi

w1274

24.41lei

Produs nou

Sexy Gem Stiletto Extra-Lungi Unghii False Stras Sânge Roșu Gel de Cristal Pre-proiectate Unghiile lucrate Manual Ascuțite Artificiale Unghii Sfaturi

Inclusiv 24buc unghii false, include o foaie față-verso foi autocolant.

Pachetul folosit pentru produs este de OPP

Potrivit pentru prieteni adunări, care participă la scară largă de activități de divertisment.

DESPRE SERVICII

1)scopul Nostru este de a oferi Cele mai Bune Servicii pentru Clienți, și serviciul nostru pentru clienți sunt întotdeauna în picioare de a rezolva toate problema ta.Dacă aveți orice întrebări despre , , , etc.Puteți să ne contactați în orice moment, Vom rezolva problema și de a oferi un mai bun răspuns satisfăcător.Apreciem dvs. de 5 STELE feedback-ul.

Vă rugăm să *DONOT* lăsați feedback-ul negativ înainte de problemă poate fi rezolvată

2)vindem cele mai bune produse de calitate cu cel mai bun preț și cea mai bună atitudine, Orice întrebări vor fi răspuns în termen de 24 de ore(cu excepția weekend și de sărbători)

3)Dacă nu vom reuși să răspundă în timp, vă rugăm să lăsați toate întrebările dumneavoastră direct, vă vom răspunde cât mai curând posibil.

4)Ne-am sprijini cu ridicata și Dropship.

PLATA SFATURI

1)Inainte de a cumpara, vă rugăm să asigurați-vă că , ,

,

în destinatarului informația este corectă, pentru a evita probleme inutile.

Nu putem schimbat destinatarul Informații atunci când coletul a fost deja trimis.

2)Dacă aveți o cerere de factură comercială, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda.

3)Dacă aveți un personal personalizat intenție, vă rugăm să contactați-ne și trimiteți-ne cererea dvs.

DE TRANSPORT SI ALTE COSTURI

1)metoda de transport maritim-am trimis este bazat pe cumpărătorului alegerea.

2)Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zi lucrătoare după plata completat am primit-o.dacă aveți orice cerințe speciale, vă rugăm să lăsați o notă și să ne contactați.

3)Transport maritim poate fi influențată de sărbători, evenimente, vreme și alte incertitudini.Nu putem garanta timpul de sosire.

4) Dacă vă displace aparent de mult timp de transport maritim, vă rugăm să nu cumpere.Nu vrem pentru a obține un negativ sau neutru sau un nivel scăzut DSR scor doar pentru transport.Sau puteți alege alte mai bune și mai rapide metode de transport.

5) drepturile de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în preț articol, pentru taxa sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a biddingying.

6)timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori, Dar cele mai multe țări sunt capabili de a livra în termen de 10 la 30 de zile.De obicei, poate dura până la 40~60 de zile lucrătoare.Dacă nu-l primească în 60 de zile, vă rugăm să ne contactați pentru rezoluție.

7)din Cauza Economice Poșta normală de e-mail, astfel încât informațiile vor actualiza orice știri, după ce pleacă China.Inclusiv metoda de transport maritim de informații de urmărire a marcat "Nu este disponibil".

Etichete: artificiale buchet de toamna, tensiunii arteriale monitor, tensiometru de încheietura mâinii, bijuterie unghii, sănătate presiune, unghii stras, stone, cardiometer, timp stras, dendrobium orhidee

Unghii Lățime Normal
Cerere Degetul
Dimensiune Stiletto Nails
Nume De Brand iMABC
Cantitatea 24buc
Tip De Element Unghii False
Tip Plin Sfaturi De Unghii
Material Alte
Lungimea Unghiilor Extra-Lung
Numărul De Model Stras Unghii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare