Faux Blană de Câine Paturi Lână Cald Câine Pat Gogoasa Cat de Pat Canisa pentru Mediu pentru Câini de talie Mică Auto de Încălzire Interioară Rotund Perna Tandru

w127257

22.82lei

-10.25

33.07lei

-30 %

Produs nou

bine ati venit la magazinul nostru După intrarea în magazin, puteți primi cupoane, sper să pot lua produsele tale preferate, vă doresc un fericit cumpărături.

Note : Dragi prieteni, ca urmare a recentei epidemii, sunt prea multe colete în oficiile poștale în diferite țări.După ce pachetul este transportat în mod normal, logistica informații nu pot fi găsite într-o perioadă scurtă de timp.Vă rugăm să fi sigur că pachetul poate fi transportat în mod normal, dar logistica informații nu pot fi actualizate in timp.În perioade speciale, pot exista circumstanțe speciale.Vă mulțumesc pentru înțelegere.Următoarele informații despre produs:

Descriere: 1. Material: pluș + pp bumbac 2. Culoare: roz deschis, kaki, șampanie, culoarea pielii, fructe, verde, maro, negru, 3. Dimensiune: diametru 40/50/60cm, S inaltime 18cm, M, L-inaltime 20cm lista de Ambalare: 1 * animale de companie de pluș cuib Notă: (1) Toate pozele sunt profesionale culori, dar din cauza diferite de lumină ambientală și dispozitiv de afișare setări, pot exista abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți că. (2) datele măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.Repere caracteristică: * 1. Design atent: este foarte potrivit pentru animale de companie pentru a micșora sau a întinde, iar marginile proeminente în jurul valorii de le ofere căldură și siguranță. * 2. Super-confortabil padding: Special capului și gâtului suportă poate reduce dureri articulare sau artrita la caini si pisici. * 3. Ultra-moale care acoperă: de înaltă calitate PV de pluș + de înaltă rezistență PP bumbac, murdărie, rezistent si non-lână, puternic, durabil, sănătos și confortabil. * 4. Fund anti-alunecare design: partea De jos este conceput cu anti-derapant cârpă pentru a crește frecarea cu solul. * 5. Trei specificații: 40 cm în diametru (inclusiv lână lungime), animalele de companie în termen de 1 kg, 50 cm în diametru (inclusiv lână lungime), animalele de companie în termen de 3 kg, 60 cm în diametru (inclusiv lână lungime) și animale de companie în termen de 5 kg Despre feedback-ul: Ne menținem un standard ridicat de excelență de 5 stele și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să contactați-ne imediat înainte de a da-ne feedback neutru sau negativ.Astfel încât să putem rezolva problema în mod satisfăcător.

Etichete: pat caine, mare gogoasa perna, animale de companie canapea respinge, Canisa De Câine, perna de blană, Perna, margine pat pisica, rock câine perna, anti caine, boho câine de sarcini

Material Pantaloni de catifea cord
Tip De Element Saltele De Pat
Caracteristică Respirabil
Tip Câini
Se Spală Stil Spălare De Mână
Este Dispozitiv Inteligent No
model Solid
Greutate 0.83
Numărul De Model CW190339

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare