2020 SEP vară nou design de bijuterii pentru femei bijuterii de moda set de cupru de înaltă calitate set de bijuterii

w126914

105.77lei

Produs nou

Informații

Material: Cupru Standard de Mediu: Plumb, Nichel, Cadmiu gratuit Purta Ocazie: Cadouri / Nuntă / Petrecere / Bal/ Aniversare/ Cadou de Logodnă de la: Prietena / Sotia / Mama

【Garantam】seturi de bijuterii vândute în magazinul nostru puteți păstra culoarea pentru 2 ani, sub rezerva de a evita lichide și substanțe chimice.

Măsurare

Detalii De Ambalare

Pachetul este o piesă cu OPP sac și cutie hardcover

Servicii bune

POYASA Oferă produse de înaltă calitate, preturi competitive si livrare prompta.Garantam pentru venirea ta aici pentru a cumpara produsele noastre.Pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu comenzi, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul sau deschide dispute. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.Dacă produsele nu sunt la fel ca descrierea noastră sau au fost rupte în tranzit, vă rugăm să luați în mod clar fotografii în 7 zile după primirea și trimiterea de fotografii.Vom oferi o rambursare sau înlocuire după ce ne respectă pentru asta.

Despre Feedback-Ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vom aprecia foarte mult asta, așa că vă rugăm să ne contactați și sperăm că ne veți da un cinci stele feedback-ul.

Etichete: brosa cubic zirconia, juniori moda bijuterii, aluminiu amplificator, coroana real, gauri cercei coajă, sept, cercei shell cercei, patină moda bijuterii, cz tiara, amplificator picioare

Material Cristal
Fine sau de Moda Moda
Forma\model RUNDA
Origine NC(de Origine)
Seturi De Bijuterii Tip Colier/Cercei/Inel/Bratara
Ocazie Nunta
Stil Trendy
Metale De Tip Cupru
Tip De Element Seturi De Bijuterii
Gen Fete

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare