Ortopedice Perna De Șezut Din Spumă Cu Memorie Scaun De Birou Perna Coccis

w126786

32.71lei

-45.15

77.86lei

-57 %

Produs nou

STAI CONFORTABIL, FĂRĂ DURERE - Daca te simti rigid și dureri după ședință, sau experiență coccisul, Coccis sau dureri de spate, bucurați-vă de relief cu acest hotel confortabil, de susținere perna scaunului.Ajută cu cele mai ședinței de durere din cauza sciatica, hernie de disc, coccisul leziuni, sarcina dureri de spate, dureri de șold, hemoroizi și alte spinării probleme.

De a ÎMBUNĂTĂȚI ȘI de a PROTEJA POSTURA TA - U-tăietură în formă oferă sprijin, confort, și ajută îndrepta și de a corecta postura dumneavoastră, cu cea mai mare susținere de-a lungul partea de jos a spatelui naturale arce.Vă protejează de la ședința greșit în nociv poziții.

MARE PENTRU ORICE confortabil să STAU SCAUNE - BIROU - CĂLĂTORIE...-Usor de a lua portabil Perna cu tine peste tot - scaun de birou, scaun cu rotile, drive-uri lungi, în timp ce ma uit la TV sau cu ajutorul calculatorului, și peste tot vrei să stai bine, fără a fi în durere.

De ÎNALTĂ CALITATE-MEMORIE SPUMA de PERNA - Mașină-lavabil, cu fermoar acopere velur pentru o CURATARE USOARA.Realizate cu o calitate premium,100% spuma de memorie.Perna dumneavoastră se va simți mai moale în cald și mai ferm la temperaturi scăzute.

ȘI DORIȚI SĂ EXPERIENȚĂ:

Dureri de spate Relief și de Vindecare

Postura sanatoasa

Buna aliniere a coloanei vertebrale

Îmbunătățit fluxul de sânge la partea de jos a spatelui si extremitatilor

Respirabil, Confortabil și în siguranță în Loc Sculptat de la premium mai înalt grad de spuma de memorie, puteți sta confortabil pentru sute de ore și perna va păstra forma fără aplatizare.

Perna dumneavoastră este ușor firmă pe toate laturile, astfel încât acesta rămâne în loc, fără deplasare.Puteți lucra și pentru a muta în jurul valorii de pe ea cu ușurință și în siguranță.

Ușor de transportat și ușor - să ia Scaunul de Birou Pernă din Spumă cu Memorie Ortopedice Coccis Scaun Auto Ameliorarea Durerii Perna oriunde te duci, astfel încât să puteți sta mai tot timpul.

culoare:negru

Material:Poliester

dimensiune:34*45*7cm

Conținutul Pachetului:

1 * Perna

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: ortopedice scaun înalt, perna memory foam perna scaunului, perna scaun ortopedic, bicicleta gel perna, coccis perna, spuma de memorie perna, generale scaun auto perna, iepurasul perna, scaun perna scaunului, moale perna ortopedice scaun

Caracteristică Memorie
Desfac și se Spală Detașabil și Lavabil
Tip Șezut/Spate Perna
Metoda De Incalzire Alte
Technics Alte
Setați Tipul No
Umplere Alte
Stil Modern
Origine NC(de Origine)
Model Tip Solid
Nume De Brand NKNK
Material Alte
Grupa De Vârstă Adulți
Numărul De Model Perna
model Alte
Forma Forma De U

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare