Benepaw Capacitate Mare Pliabil Câine Boluri Portabil, Ușor, Durabil, Rezistent La Apa Pet De Apa Bol Alimentar Pentru A Călători Alimentare 1.1 L

w125940

59.76lei

-36.61

96.37lei

-37 %

Produs nou

PORTABIL & PLIABIL - Compact și ușor se pliază într-un mic și ușor de arc.Doar 82g/0.18 kg.Puteți ignora greutatea pliabil travel castron stea pe rucsac.

Rezistent la apa - Nailon Durabil potrivit pentru toate condițiile meteorologice și asigură scurgeri,Ușor de curățat și de uscat în câteva minute.Veți găsi că este atât de ușor de curățat și uscat în câteva minute.Ușor de ambalaj.Ușor de utilizat, ușor de curățat.

CAPACITATE MARE - 37.2 oz / 1100 ml este suficient de mare pentru cainele de companie, toate mici/medii/mari câini,pentru a păstra alimente sau apă.

ECO-PRIETENOS si NON-TOXICE - produse Alimentare-materiale în condiții de siguranță pentru a asigura siguranța animalului, Aceste animale de companie de călătorie boluri sunt de prost gust, apa care cainele de companie nu beat pot fi reciclate pentru a salva de apă, atunci când aveți nevoie de ea, și același lucru este valabil și pentru mâncare.

CARABINĂ GRATUIT - Ușor de atașament față de orice rucsac, lesa, valiza, centura, etc. Cei pliabil câine boluri pentru călătorie sunt mari, potrivite pentru camping în aer liber, drumeții, mersul pe jos, alergatul.

Dimensiunea poate fi o mică diferență, datorită manuală de măsurare.

Rezistent la apa / Ușor de curățat

Etichete: pieptene caine, clasa castron câine, câine de tuns de unghii, ursul dog bowl, câine jucării pentru câini de talie mare muscatura rezistent, caine mare, pro castron câine, pop castron câine, Hrana animale de COMPANIE, Mâncare Pentru Câini

Caracteristică 4 Durabil
Serviciu De Livrare Directă Da
Caracteristica 5 De mare capacitate
Material nlyon
Volumul 1100ml ( 37.2 oz )
Nume De Brand Benepaw
Tip De Element Călătorie Boluri
Caracteristică 1 Pliabil
Caracteristică 3 Rezistent la apa
Origine NC(de Origine)
Tip Câini
Caracteristică 6 Ușor de curățat
Caracteristică 2 Usoare si Portabile

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare