Perdea de duș Vedere Pitorească la Mare distanță și de Munte Insulele Palawan, Filipine Peisaj Exotic Albastru Verde

w125890

141.97lei

Produs nou

Henge Acasă Perdele de Dus sunt fabricate din înaltă calitate, mașină de spălat, impermeabil poliester țesături.

Dacă sunteți un minimalist modern, un stil boho fan, sau un clasic, vintage decor iubitul nostru sute de modele oferi o mulțime de opțiuni pentru a makeover casa ta, și adăuga caracter spațiu de locuit cu imprimeuri de păsări, frunze, copaci, flori, munți, cascade, ikat modele, Dungi, buline, opere de artă.Aceste distracție și decorative, perdele de dus se potrivesc bine cu culori diferite de palete prosoape, covoare, covorașe de baie și alte accesorii pentru baie.Imaginile sunt imprimate cu cele mai recente tehnologii de imprimare, și afișează culoarea Cea mai exacte posibil, cu toate acestea, din cauza diferențelor în monitoare de calculator, nu putem fi responsabili pentru variații de culoare între produsele reale. iar pe ecran.

Dimensiune

Lățimea este de 1,80 m, și trei lungimi diferite opțiuni sunt disponibile.Vă rugăm să permiteți ± 2 cm diferenta din cauza manuală de măsurare.

Etichete: filipine drapelul național, 23mm monede, curcubeu tapet pentru dormitor, perdele topuri, cortina roll, canada monede, moare perdele, britanic cortina, beteala, perdele draperii

Material Poliester
Nume De Brand Henge Acasă

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare