Cele mai bune OP-COM OP COM Original Chip Interfață de Diagnosticare Auto Diagostic Instrument pentru Opel Opcom V5 V1.99 Versiune placi

w125784

37.42lei

Produs nou

v5:

V5 OP COM cu PIC18F458

Notă: N-Actualizare On-line, Se Va Deteriora OP-COM !Nu este nevoie pentru a activa software-ul, poate fi folosit direct

Atenție pentru cele mai Recente Software-ul Opcom VAUX-COM_120309a.exe:

1. Dacă tu a alerga pe XP sau Win7, vă rugăm să asigurați-vă că instalați dotnetfx35_SP1 sistem cookie, sau Opcom software-ul nu poate efectua bine

2. Atunci când instala pe Win7, vă rugăm să deschideți laptop prin intermediul administrației, și a citit-video de instalare de pe CD-ul cu atentie

1.Descriere

OP-COM - PC bazat Opel diagnostic

VERSIUNE:OPCOM V5

OP-COM este un PC bazat pe programul de diagnosticare.

2.Funcția

1.Acesta acopera aproape toate automobilele Opel, masini noi chiar si cu can-BUS pe bază de diagnostic, cum ar fi Vectra-C, Astra-H, Zafira-B.

2.Programul vă permite să vă pentru a citi și șterge codurile de eroare, arată date live, vă permite să efectuați testul de ieșire.

3.Programul suporta mai multe unități de control, cum ar fi Motor, cutie de viteze Automata, ABS, Airbag, Motor de Răcire modulul, panoul de Bord, climatizare Electronică de Control, Corpul de Control Unitate, pentru a numi doar câteva exemple.

4.Deoarece Opel foloseste mai multe pin-ul in conectorul OBD, interfata de diagnosticare funcționează ca un multiplexor, și selectează adecvat pin pentru comunicare.

PIN3, PIN7, PIN8, PIN12 = Link-ul de Serie (ISO9141, KW81, KW82, KWP2000)

5.Codurile de eroare vor fi afișate toate informațiile disponibile:

3.Plin cod de eroare descriere text

1) Full informații de stare (Prezent, Nu este prezent, Intermitent)

2) puteți imprima, salva, sau copia codurile de eroare de la orice altă aplicație.Din codurile de eroare fereastră, puteți merge direct la blocuri de măsurare fereastră.

3) programul vă arată măsurare bloc de informații pe mai multe modulul de comandă, puteți alege ceva din lista pe cont propriu.

4) programul este capabil de a arata 8 măsurare bloc parametru simultan.Rata de eșantionare este depinde în cea mai mare parte la protocolul de comunicare.De exemplu, in varsta de sistem, cum ar fi Omega-B X 25 DT Motor (ISO-9141-2) poate fi foarte lent, în timpul comunicării, în timp ce noi Multec, sau Bosch unități sunt mai rapide (folosind KWP-2000), iar mai nou POT bazate pe unitățile de control sunt foarte rapide!

4.Puteți rula, de asemenea, teste de ieșire pe mai multe controlere.

PIN6-PIN14

PIN3-PIN11

PIN1

HSCAN - Dual-sârmă, de Mare Viteză can-BUS, 500 kbps

MSCAN - Dual-sârmă, Viteza Medie can-BUS, 95 kbps

SWCAN - un Singur fir, Low Viteza can-BUS, 33.3 kbps

5.Lista de pachete:

1.OP COM Interfata

2.Cablu USB

3.Software-ul și Driverele de pe CD

OPCOM Software-ul de Afișare:

v1.99:

Featrues:

1, cele mai Recente firmware versiune: V1.99 , SW:2014 V (cu PIC18F458 Cip)

2, Langugae : Numai În Limba Engleză

3, Sistemul : xp sytem și win 7

Notă :

1.CD Problemă : Dacă CD-ul a fost Spart ,Pls Contactati-ma pentru a obține link-ul de download ,pls nu-mi da o nu a deschide un litigiu sau de a da un feedback negativ din cauza asta .Vă mulțumim pentru dvs. de înțeles .Am f nu se poate accepta acest,,vă rugăm să nu-l cumpere!

2. Pls închidere anti-virus Software-ul în computer în primul rând , Înainte de descărcarea sau instalarea ,

Unele fișiere, ar fi par să-virus, Dar este inofensiv și este necesar pentru instalarea ,Dacă vă faceți griji cu privire la "virus"va infecta laptop-ul, pls nu-l cumpere!

OPCOM instrument de diagnosticare pentru O-pel masini acoperă aproape toate O-pel masini, masini noi chiar si cu can-BUS pe bază de diagnostic, cum ar fi pentru Vectra-C,pentru Astra-H,pentru Zafira-B. Acesta vă permite să citiți și șterge codurile de eroare, suport mai multe unități de control.

Noi OPCOM V1.99 Firmware 2014V Funcție a Software-ului:

1. OPCOM este un PC special de diagnosticare Bazate pe interfață mai ales pentru OPEL.

2. Versiune Software: 2014 Versiune De Firmware: 1.99

Atenție pentru cele mai Recente Software-ul Opcom VAUX-COM_120309a.exe:

1. Dacă tu a alerga pe XP sau Win7, vă rugăm să asigurați-vă că instalați dotnetfx35_SP1 sistemul de patch-uri, sau Opcom software-ul nu poate efectua bine

2. Atunci când instala pe Win7 și deschideți software-ul, vă rugăm să alegeți executare ca administrator, și a citit-video de instalare de pe CD-ul cu atentie

Noi OPCOM V1.99 Firmware 2014V Funcție de Software:

1. Acesta acoperă aproape toate O-pel masini, masini noi chiar si cu can-BUS pe bază de diagnostic, cum ar fi pentru Vectra-C,pentru Astra-H,pentru Zafira-B.

2. Programul vă permite să vă pentru a citi și șterge codurile de eroare, arată date live, vă permite să efectuați testul de ieșire.

3. Programul suporta mai multe unități de control, cum ar fi Motor, cutie de viteze Automata, ABS, Airbag, Motor de Răcire modulul, panoul de Bord, climatizare Electronică de Control, Corpul de Control Unitate, pentru a numi doar câteva exemple.

Etichete: opcom, bucurie con metal, opel astra j, dacia logan, intel mini pc, scanner, thinkdiag pro, vag, volvo vida zaruri 2010, ir2085

S Rapid și de a Salva
Origine NC(de Origine)
Special Features2 Auto Diagostic Instrument
Calitate Cel mai bun
lansare Transport Gratuit
Certificare CE
Garanție 1 An
Pachet STANDARD
Versiune Software OP-COM V5 V1.99
Limba engleză
Caracteristici Speciale USB
Numele OP-COM V5 V1.99
Articol OP-COM V5 V1.99
Instrumente obd2
Versiune Hardware OP-Com
Conectați Mod Conexiune USB
Software-Ul De Actualizare No
Performanta Puternică și Stabilă
Tip De Element Cititoare De Coduri De & Instrumente De Scanare
Versiune Cele mai noi

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare