TIGEND R3802K Cuțite de Pliere LCK Tanto Linie Cuțit Negru GRN (3.3" Satin) 8Cr13MoV lama în aer liber tactice instrument EDC cuțit de fructe

w1254

80.54lei

Produs nou

CAIETUL de sarcini Generale Lungime:7.50" Lungimea Lamei:3.375" Cutting Edge:2.875" Lățimea Lamei:0.75" Grosime Lama:0.12" Blade Material:8Cr13MoV Lama Stil:Inversa Tanto Finisaj:Negru Tip de Margine:Neteda Lungime Mâner:4.125" Mâner Lățime:0.75" Mâner Grosime:0.46" Material Mâner:GRN Culoare:Rama Neagra/Linie:Oțel Inoxidabil Greutate:2.66 oz.Utilizator:Dreapta Cuțit Tip:Manual Deschidere:Flipper Model:LCK Numărul de Model:R3802K Tara de Origine:China cea Mai bună Utilizare:Transporta de zi cu Zi

1) asigurați-vă că aveți cel puțin 18 ani atunci când vă cumpărați aceste elemente.

2) Ștergeți cuțit cu o cârpă curată și uscată atunci când vei ajunge produsele.

3) Orice taxe vamale, care sunt datorate la momentul livrării vor fi suportate de cumpărător.

Magazinul nostru de aprovizionare transport gratuit și de firma de curierat este olandez poștale pachet de înregistrare și China Post ePacket, vom alege în funcție de situația reală de a trimite în cale!Aceasta va dura aproximativ 25-60 de zile.

Dacă ai nevoie rapid de materiale, vă recomandăm să alegeți TNT sau alte companii de curierat, putem negocia suplimentar costurile de transport.

1. Inainte de plasarea comenzii, vă rugăm să confirmați prețuri și alte detalii cu noi.

2. Vom accepta Escrow

3. Vă rugăm să acorde termen de 3 zile de la comanda.Produsele trimis după plată.

Scopul nostru este de a satisface nevoile de fiecare client.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă sunt binevenite pentru a reveni pentru o rambursare completă a elementului de preț ,vă rugăm să rețineți că taxele de transport sunt non-rambursabile.Dacă aveți orice întrebare ,vă rugăm să ne contactați și vom rezolva cât mai curând posibil.Nu există nici un motiv de a părăsi feedback-ul negativ, dacă nu ne contactați în primul rând.Mulțumesc în avans.

1 date de măsurare

(1).Ca urmare a utilizării de date diferite metode de măsurare și instrumente, nu va fi o mică abatere, vă rugăm să prevaleze în natură!

(2), deoarece imaginea nu poate fi pe deplin afișate, dacă doriți să aflați mai multe informații despre produs, vă rugăm să ne contactați!Vă mulțumesc!Va vom contacta inainte de a trimite pentru confirmare!Dacă nu puteți răspunde în timp, va vom trimite implicit la întâmplare!Toate în scopul de a obține într-un fel!

(3) ATENȚIE: Deoarece producătorul modificări fără o notificare prealabilă la originea sau anumite accesorii pe ambalajul produsului, Departamentul nu poate a se asigura că clientul primește articol și magazine exact aceeași imagine ca sursă de atașament.Doar să asigure o veritabilă!Și pentru a se asigura că noi, în concordanță cu piața mainstream.În cazul în care magazinul nu este actualizat, vă rugăm să înțelegeți!

2. Pe culoarea de problema

(1) de culoare este inevitabil, fiecare persoană de afișare nu este același lucru, setați la fel, culoarea nu este la fel!Fotografiere la lumină și unghiul va face o imagine a produce o diferență de culoare!

(2) produs de diferențele de culoare, ca loturi de producție și de producție la momente diferite!

3. Pe diferența de greutate

(1) datorită producției de masă și timpul de producție este diferită de cea de prelucrare de precizie nu poate fi 100% corecte!Greutatea de fiecare cuțit este, de asemenea, diferite, eroarea în 7-12 grame!

4. Probleme de calitate

(1) mărfurile în fabrică pentru testare, de inspecție, de transport maritim înainte de a va fi din nou riguroase de testare, de testare intact, sunt livrate produsele în conformitate cu cerințele de calitate!Nu ne permite clienților noștri să pună la îndoială calitatea produselor în funcție de propria lor înțelegere!Calitatea și prețul sunt relative!Dacă aveți o cerere mai mare, îmi pare rău, vă rugăm să cu atenție cumpara!

(2) a primit bunurile nu permit privat demontare asamblare, piese de schimb!Pentru demolarea neautorizată a acționa, nu suntem responsabili pentru calitatea produselor post-vânzare!

Etichete: 11 funcția de cuțit, doner cuțit, cuțit, jersey lol, stil de pliere cuțit cu lama, supraviețuirea cuțit de metal, supraviețuirea cuțit bărbați, ad 15 cuțit, rapid cuțit, cutit roata

DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Tip Pliere Cuțit Cu Lama
Material Mâner GRN
Numărul De Model TR3802K
Nume De Brand TIGEND
Cerere Cuțit Utilitar
Materialul Lama 8CR13MOV

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare