Nou
144pcs 25mm gravura Laser model de copac decorativ butonul 2 găuri de Cusut din lemn buton flatback Album ambarcațiuni accesorii

144pcs 25mm gravura Laser model de copac decorativ butonul 2 găuri de Cusut din lemn buton flatback Album ambarcațiuni accesorii

w125322

29.25lei

-3.25

32.50lei

-10 %

Produs nou

======= Bine ați venit la www.videoprint.ro magazin! =======

Descriere Produs

Material

Bachelită + gravura Laser

Culoare

Lemn de culoare(ca imagine)

Cantitatea

144pcs/lot

(50pcs, vă rugăm să faceți clic pe " ")

Dimensiuni Aprox

25mm ( 40L, 1")

Conversie

1 inch = 2,54 cm 1cm= 0.393 inch

Articol Nr.

B0101-001

Utilizare copac Rotund model butoane,potrivit pentru home decor, bijuterii, genti,

nunta, scrapbooking face și hanmade meserii.

Alte Imprimare model de serie:

Alte Recomanda Butoane

Pachete:

Noi avem grija mare de ambalare în fiecare detaliu pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine .Prin urmare, vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna pentru a-l primească, dacă este rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul.În același timp, puteți face o fotografie și trimite-ne, vom rezolva problema pentru tine, la prima oară.

Transport:

1) Am expediat toate elementele noastre în întreaga lume prin China post air mail , EMS sau DHL.

2) Transport prin China post air mail(greutate sub 2 kg), este gratuit, de obicei, este nevoie de 35 - 60 de zile pentru a ajunge.De transport maritim de către EMS ,DHL (pentru comanda mare sau greutate este de peste 2kg) se va percepe taxa de transport.Este nevoie de 5 - 14 zile pentru a ajunge.Poate dura mai mult din cauza întârzierii la vămuire sau de sărbători sau de vreme problemă.

3) articolul Dvs. va fi trimis după ce site-ul a verificat plata în 24 de ore.Predarea data este de 1-5 zile lucratoare.

4) Vom trimis un număr de urmărire atunci când vom posta un articol, vă Rugăm să verificați și să păstreze legătura cu biroul local.

Plata:

1) plata este protejat de Escrow, și plin de plată ar trebui să fie primite în termen de 3 zile.

2) Plata este eliberat numai după confirmarea de livrare.

Feedback-ul:

1) Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva minute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.De asemenea, vom face același lucru pentru tine ACUM.Multumesc!!!

2) vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a satisface nevoia ta.

Se întoarce:

1) va garantam toate bunurile pe care le vinde.Oferim rambursare completă sau retrimite bunuri, dacă te-am trimis din greșeală sau nu de a primi bunuri sau deteriorate în timpul de tranzit.

2) Fiecare întoarcere ar trebui să se bazeze pe dovezi.

Contactați-ne:

1) Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să lăsați-ne un mesaj pe www.videoprint.ro sau e-mail-ne.

2) Am sincer sper să puteți găsi ceea ce vă place aici și să facă prieteni cu tine.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Să aveți o zi frumoasă!

Etichete: h30cross, din lemn model actele, model din lemn de rulare, model scrisoare din lemn, lemn pesti model, model de dantela, dantelă model cusut, din lemn model gresie, dantelă model coroana, din lemn model plic

Dimensiune 25mm
Stil flatback
Nume De Brand Niucky
Material Bachelită
Numărul De Model B0101-001
Forma RUNDA
Tip De Produs Butoane
Decor Dantela
Technics Culoare Naturala
Tip Buton 2-Gauri-Buton
Caracteristică Nickel-Free

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare