ChiHai MotorCHR-GM1215R Gol Ceașcă de Reducere a Motorului de curent continuu de Viteze Motor Mut de Torsiune Mari DC3V6V12V GM1215R Gol Ceașcă de Reducere a Motorului

w125063

47.19lei

Produs nou

Date tehnice: [Brand]: Chihai Mașină Electrică [Numele Produsului]: CHF-GM12-1215R Permanent Magnet DC Gol Cupa Perie de Reducere a Motorului [Caracteristici]: Toate-metal reductor, intrare de rare magnetic al pamantului gol cupa cu motor, tip tăcut [Diametru Exterior Dimensiune]: Diametru 12 mm *24.2 mm (cu excepția punții dimensiune) [Axis Diameter]: Ieșire Axa cu Diametrul de 3mm D Tip D Grosimea de 2,5 mm (lot personalizabil) [Lungime de arbore ieșire]: Lungime 10 mm sau 4.4 mm etc. (lot personalizabil) [Greutate] Aproximativ 10,5 grame de amprente Inteligent de blocare a ușii, robot inteligent, inteligent manipulator, mobilier inteligent, inteligent sistem de focalizare, in miniatura, platforma, etc. [Accesorii]: Flanșă Racorduri, Înainte și înapoi Drivere, etc. [Detalii produs] 1. pur sârmă de cupru înfășurarea rotorului este facut din cupru pur cu rezistență mică și puternică conductivitate, care îmbunătățește motorul de cuplu. 2. toate metal gear mecanism de rezistență la Uzură, puternic rezistența la torsiune, buna transmisie, structura compacta. 3.Dfont axa D-în formă de arbore, mai convenabil pentru a instala, nu este ușor de a aluneca, de a salva timpul de instalare 4. Rare magnetic al pamantului gol cupa cu motor de intrare de Înaltă eficiență, cu zgomot redus, sensibilitate bună, viață lungă, de economisire a energiei, de răspuns rapid, etc. 5. Frecvente blocarea sau frecvente de pornire și inversare nu sunt recomandate în procesul de utilizare, ceea ce va reduce considerabil durata de viață.ChiHai MotorCHR-GM1215R Gol Ceașcă de Reducere a Motorului de curent continuu de Viteze Motor Mut de Torsiune Mari DC3V6V12V GM1215R Gol Ceașcă de Reducere a Motorului

DC metal dinte de reducere a vitezei motorului

Este sugerat că gear reductor ar trebui să fie utilizat în termen de 2,0 kg.cm din sarcina nominală, pe cât posibil, și există un risc de deteriorare dacă gear reductor depășește 2,0 kg.cm.

Imagini Detaliate

Aplicațiile tipice pentru produsele noastre includ mașini automate de vândut, restaurant comercial echipamente, medicale, aparate, supape, pompe, echipamente de fitness si produse de birou.Toate motoarele noastre sunt concepute pentru a fi utilizate pe o mare varietate de cutii de viteze, în scopul de a satisface cea mai largă gamă de cerințele clientului.Pentru alți parametri, vă rugăm să contactați cu noi, putem proiecta pentru tine.

Despre NOI

Înființată în anul 2000 , CHIHAI Motor Co., Ltd a crescut rapid în ultimii zece ani, CHIHAI Motor rămâne lider al națiunii deținute de producătorul de personalizat proiectat, fracționată cai putere, motoare și motoreductoare.

CHIHAI este specializată în comandă DC motoreductoare pentru mediu pentru aplicații de volum mare,

CHIHAI au sute de Motoare pentru dvs. de a alege, și bun venit posibilitatea de a dezvolta un obicei de inginerie de proiectare cu marile noastre de proiectare, de inginerie.

Bun venit clienții din întreaga lume.De producție a companiei, sloganul a fost întotdeauna "Brand (CHIHAI) &Calitatea Este Viitorul Nostru".

Remarca

1. Produsele sunt livrate în întreaga lume, prin China Air Post și EMS. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Cereri sunt binevenite și vor fi răspuns în termen de 24 de ore.

4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

Sloganul nostru este de Brand (CHIHAI) & Calitatea Este Viitorul Nostru .

Scopul nostru este satisfactia clientului !

Etichete: motorul pas cu pas, airsoft motor cu cuplu ridicat, motor de mare putere, 380 motor de curent continuu, diag tool, 480 motor, airsoft motor, 380 motor rc, cablu clip, gm12

Construcții No
Putere De Ieșire 1.5 W
Eficiența IE 2
Tensiune(V) DC 6~12V
Curent Continuu(A) 0.06 UN~0.2 A
Tip Motoreductor
Utilizare ROBOTICA
Nume De Brand NoEnName_Null
Cuplu 3 kg.cm 0.3 N. m)1
Comutatie Perie
Certificare No
Proteja Caracteristică No
Numărul De Model CHR-GM12-1215r

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare