Tratament câine Minge de Jucării pentru animale de Companie Crește IQ-ul Interactiv Pahar de Scurgere Distribuitor produse Alimentare Puzzle Jucarii Lent Alimentator Mici pentru Câini de talie Medie

w124984

43.28lei

-18.55

61.83lei

-30 %

Produs nou

Tratament câine Minge de Jucării pentru animale de Companie Crește IQ-ul Interactiv Pahar de Scurgere Distribuitor produse Alimentare Puzzle Jucarii Lent Alimentator Mici pentru Câini de talie Medie

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Alimente De Distribuire Mingea

Material: ABS + PC + bloc

Culoare: Verde, Roz

Pachetul Greutate: 320g

Dimensiune: 11.7 X 10 X 10cm/4.61 X 3.94 X 3.94"

Folosit: Crește IQ-ul și Stimulare Mentala

Caracteristici:

SĂNĂTOASE și de ÎNALTĂ CALITATE

Tratament câine minge material: de înaltă calitate ABS și PC-ul, durabil, non-toxic și în condiții de siguranță container pentru alimente.

IQ TRATA MINGEA JUCĂRIE pentru CÂINI și PISICI

Câinele alimentator jucărie poate ajuta animalele de companie crește IQ-ul și stimularea mentală și reduce comportamentul distructiv, ca să-și îndeplinească instinctele de vânătoare.

UȘOR DE CURĂȚAT

La jucarie interactiva minge cu ușurință desurubeaza pentru a adăuga alimente sau dulciuri, precum și pentru a face curățenie simplu.Spălare de mână de fiecare parte calde, pline de sudoare apă.Se clătește și se usucă înainte de umplere.

PAHAR DE DESIGN

Pahar de design de alimentare de distribuire câine jucărie: permite animalele de companie pentru a muta și să se joace în mod liber, indiferent de cât de companie roll-l, încă mai stau în picioare.

ÎNCETINI ALIMENTARE

Interne labirint-tip amortizor dispozitiv, de a pune mâncare în container, lasa animalele de companie să se bucure interactive manca si lent, furaje, animale de companie ideale caserolă cu mâncare pentru câine, pisică, ajută ajutor cu digestie si balonare.

Pachetul inclus:

1 * Alimentare De Distribuire Mingea

Notă:

* Ar putea fi câteva abateri din cauza manuală de măsurare sau o ușoară diferență de culoare datorită fotografierea condiție.Vă mulțumesc pentru a înțelege.

Etichete: alimentator jucărie, joc de puzzle câine iq, interactive iq câine trata dozator, câine puzzle interactiv, catelus puzzle, mâncare de pisici puzzle, samoyed de animale împăiate, câinele alimentator interactiv, muscle t, jucării câine mentale iq

Tip De Element Interactive trata câine minge
Jucarii Tip Jucarii Interactive
Material Alte
jucarii Alimente de distribuire mingea
type1 jucărie pentru câini minge
Setați Tipul No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare