Catifea Neagră Guitar Cover Capac De Praf Chitara Show Sac De Chitară Potrivit Pentru Toate Tipurile De Chitara Acustica, Clasica, Flamenco

w1249

22.37lei

-3.62

25.99lei

-13 %

Produs nou

Puncte:

1、Proteja Chitara Ta: nu lasa nimic daune chitara si sunetul.Proteja chitara de la mușcături, zgârieturi, sudoare, schimbările de temperatură, marcajele de pe butoane și curele, amprentele digitale și chiar schimbările de temperatură în timp ce joacă, practica, schimbarea siruri de caractere sau de depozitare.

2、Potrivit pentru toate dimensiunile de chitara, inclusiv: acustica, clasica, flamenco, seif, dongbula, bas acustic, cross-cut chitara.

3, Culoare: negru

4、Frumoase și Practice: este mai convenabil decât chitara rucsac, și poate transporta și de a proteja instrumentul de bine.Proteja cea mai expusă zonă de chitara, inclusiv partea din spate, laterale și partea de sus.

5、Ușor de Utilizat: pur și Simplu glisați capacul la partea din spate a instrumentului până când întregul spate și partea de sus sunt acoperite, oferindu-vă protecție imediată și confort.Nu atașamente sunt necesare.

Descriere:

Culoare: Negru

Acesta este un hotel confortabil de catifea capota conceput pentru a proteja zonele cele mai expuse la chitara, inclusiv partea din spate, lateral și de sus a porții.

Practică, schimba siruri de caractere, chitara sau magazin pentru a proteja chitara de la vânătăi, zgârieturi, transpirație, urme pe butoane și curele, amprentele digitale și chiar schimbările de temperatură.Tampoane pot fi, de asemenea, adaugă pentru a adăuga protecție atunci când instrumentul este plasat pe stand.

Potrivit pentru toate chitara dimensiuni, inclusiv; acustica, clasica, flamenco, seif, dongbula, bas acustic, cross-cut chitara.

Etichete: chitara clasica, chitare acustice chitara, ciocolata chitara, acoust chitara, roz chitara clasica caz, ieftine chitara clasica cazuri, chitara clasica profesionale, chitara spaniola, electro chitara, veelah chitara acustica

Tip Alte
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Capac De Praf

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare