Emulational tapet vechi erodate caramida perete și podea din lemn imprimate subțire de vinil fotografie fundal XT-506

w124859

45.56lei

-19.53

65.09lei

-30 %

Produs nou

Despre HUAYI HUAYI este un profesionist de fotografie fundal producător,Avem propriul nostru studio foto și echipa noastră de profesioniști.Fundalul este orientată în primul rând la nou-nascuti,copii, adulti,sarbatori,aniversari,nunti,etc.Designerii nostri pot proiecta o varietate de medii în funcție de nevoile fiecărui client.Dacă aveți nevoie de fundal personalizate vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

2 tipuri de materiale

Econ Vinil (Default )

Econ vinil este cel mai popular material în www.videoprint.ro,este cost-eficient,bun de performanță de culoare,model clar,întindere rezistență.

Dar nu este lavabil,păstrați-l departe de apă și de foc.

Material 2:Bumbac, Poliester

În comparație cu arta tesatura de fundal, bumbac cu poliester este lavabil, rezistent fără sudură,reuseable ,pliabil,nu reflectorizante.

Dacă fundalul este murdar,puteți să-l arunci în mașina de spălat.Gros,durabil,luminoase de culoare.E o alegere mai bună pentru fotografi.Acesta poate fi pliat pentru transport ușor.

Addit ional taxa de servicii,vă rugăm să ne contactați 1.Adaugă top/bottom buzunar sau gaura . 2.Rola trimite fundaluri de tub. 3.Dimensiuni speciale personalizate. 4.Imprima propriul model,doar dacă acesta are o rezoluție bună. 5. Adaugă scrisori pe fundalul pentru petrecerea de ziua de sărbătoare.

Etichete: iveco adblue emulator, original adblue emulator, emulator adblue 7, volvo adblue emulator 6, omul de emulator adblue 6, adblue emulator doosan, adblue emulator 9, adblue emulator v41, opel adblue emulator, adblue audi emulator

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand HUAYI
Pachet Da
Material Vinil
Numărul De Model XT-506
Stil Copii
Tip Spray De Vopsit

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare