2~2,5 cm MTB de Ciclism Rutier Mini-Dovada Mânere Anti-Alunecare de Cauciuc de Bicicletă, Mânere Mountain Bike Lock Pe Ghidonul Bicicletei Mânere

w12353

14.85lei

-6.34

21.19lei

-29 %

Produs nou

67373 Fierbinte

Noul MTB de Ciclism Rutier Mini-Dovada Mânere Anti-Alunecare de Cauciuc de Bicicletă, Mânere Mountain Bike Lock Pe Ghidonul Bicicletei Mânere

Caracteristici:

100% de brand nou și de înaltă calitate

Aceasta este o Biciclete de Munte Biciclete Ghidon, care poate proteja mâinile de la alunecarea atunci când sunt de echitatie bicicleta pentru o lungă perioadă de timp.

Făcută de o calitate superioară material de cauciuc, oferind o înaltă performanță pentru anti-alunecare și protejarea.Bicicleta ghidon este proiectat cu forma de fagure de miere de suprafață, care pot obține o mai bună anti-alunecare, atunci când sunt transpirație sau în ploaie.

Design-ul său Ergonomic crește lățimea de palmier, ajută în mod eficient pentru a reduce vibrațiile și oboseala în mersul și asigurarea sentiment mai confortabil.Se poate preveni mâinile de amorteala, răni și dureri, oferindu-ți palmele o întreaga suprafață de contact.De asemenea, puteți ajusta unghiul platformei de sprijin de către pur și simplu de cotitură prindere.

Este potrivit pentru 0.79-0.98 inch (2-2.5 cm) diametru ghidon, și vă puteți măsura propriile biciclete ghidon (ia de pe mânere înainte de măsurare) înainte de a cumpăra.În același timp, aveți posibilitatea să completați în prize când ați terminat instalarea.

Cu design atent, este ușor și convenabil de a folosi.Cu acesta, puteți obține o experiență mai bună cu bicicleta.Poate iti place!

Caietul de sarcini:

Tip produs: Bicicleta de Ghidon.

Material: Cauciuc

Lungime: 13.2 cm

Capete Culoare: Negru, Alb, Albastru, Rosu,aur(dacă aveți nevoie de aur ,vă rugăm să ne spuneți!)

potrivit pentru :0.79-0.98 inch (2-2.5 cm) diametru ghidon

Pachetul Include:

2 x Biciclete Ghidon

Etichete: bar end, biciclete piese mari, biciclete prindere pe ghidon, poignee velo, bicicleta de prindere blocare, de blocare a clapetei de accelerație, biciclete mâner șurub, biciclete pentru mâner, mtb mânere orabge, ghidon bicicleta căptușit mânere

Latime(cm) 2.2 cm
Origine NC(de Origine)
Tip De Produs
Capete Culoare
Lungime (cm) 13cm
Potrivit pentru
Notă Este potrivit pentru 0.79-0.98 inch (2-2.5 cm)
Lungime
Pachetul Include
Material

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare