Minunat seful Happy Birthday Cake Topper Băiat de Desene animate fata de Partid Cupcake Steag Dus Copilul la mulți ani Toppers Tort de Decorare

w12347

386.45lei

Produs nou

această achiziție pentru personalizat-a făcut figura, așa cum am vorbit Noi folosim doar originale fotografii pentru a arăta faptele noastre!!!Veți vedea adevarata dool.Acest lucru este important pentru clientul nostru, cred.CEEA CE VEZI ESTE CEEA CE AI!Observație: elementul pretul este doar pentru o păpușă de preț, este nu includ suplimentar peisaj, cum ar fi: animale de companie și animale, flori sau alte obiecte în mână sau pe bază, suplimentare de fundal, etc. Puteți personalizate ceva, te rog spune-ideea ta la reprezentantul nostru de vanzari pentru a ști cât de mult va costa.Menționat în ... "Pe zi părinții mei mi-a dat câinele meu, sora mea nunta frumoasa, care sunny beach zi cu întreaga familie, nașterea fiicei mele, meu de treizeci de ani ..." Viața e plină de amintiri, momente și experiențe.De oameni, de circumstanțe, de locuri.De zile triste pentru a depăși și zile fericite, care ne ajuta să recupereze în cel mai greu.Vom folosi fotografii, videoclipuri vechi, decupaje care ne ține, bilete de film la care am participat ...si de cifre care imortaliza amintirile?Turui Figurine vă oferă posibilitatea de a fi de zi cu zi și, pentru viață, toți cei de neuitat minute printr-un concept nou, personalizat figuri, merge un pas mai departe în lumea de cadouri.Vrei să știi ce îți oferim? 100% personalizare: Vom personaliza chipuri, trupuri, haine, coafuri, culoarea ochilor și a părului de cifra pe care ne-ai cere.Puteți adăuga detalii, obiecte, scenarii, inscripții, etc. Cadouri pentru toate tipurile de evenimente: Avem de a face figuri de nunti, comuniuni, zile de naștere, aniversări, profesii, sport, hobby-uri, animale de companie, copii, vedete, ...orice este posibil!Inspirat de fotografii: Vom lucra prin fotografii.Trimite fotografiile prin e-mail sau mesaj si va vom recomanda din prima clipă, fără obligații.

Material pentru viata: fabricarea cifrele din extrem de rezistent si versatil material, moldable rasina de plastic, care permite cifrele tale sa dureze o viata.

Lucrări făcute de mână: lucrarea este 100% manual.Vom începe cu materii prime și vom lucra prin sculptură și dându-i forma.

Exclusiv: Fiecare lucrare este 100% personalizat și original, care este, nu există două sunt la fel.Comenzile sunt și pentru tine, cu un total de exclusivitate.

Timp de procesare: Acestea sunt detaliate elaborări care necesită un minim de 6-15 zile lucrătoare pentru fabricarea lor.

Nava în întreaga Lume: Putem livra la toate lumea.Comenzile sunt primite 15-35 zile în funcție de diferite țară după ce vom informa despre livrare.

Cifrele cu fata ta: Avem un termen rezonabil asemănare.Nu facem figuri în 3D, dar vom face munca inspirat de fotografii ne trimiteți încearcă să respecte detaliile la maxim.Întotdeauna ne informa cu privire la orice particularitate astfel încât să le aveți în minte.

Măsurători: cifrele este de 15-18 cm în înălțime.Măsurătorile de bază depinde de lățimea de figura.Putem face mai mari cifre la cererea clientului.Măsurile sunt informative; Pentru a obține cele mai bune rezultate în ceea ce privește proporționalitatea și finisaje, am respectat întotdeauna criteriile de artist.

Contactați acum pentru cadou unic.Ne sfatuim, ne ajuta să luați decizii, să ne dea idei și ne-am formaliza comanda.Trimite-ne fotografiile și de a oferi ceva unic.Vom aștepta pentru tine!

După Vânzarea De Servicii & Politica Disclaimer:

noi va lasa sa vezi munca de fiecare pas și de a asculta sfatul dumneavoastră și de a face o schimbare și de îmbunătățire în funcție de ideea ta.dar trebuie să știi nostru lucrări de artă este un cadou de nunta sau tort fân sau vă pot spune că este o jucărie, puteți vedea munca noastră reală asemănare poze peste tot în magazinul nostru.pentru că noi folosim doar originale terminat fotografii pentru alți clienți de faptele noastre.suntem siguri similitudine 70% și suntem siguri că este 100% manual.nu există două lucrări sunt la fel.este ca tine, dar nu același lucru cu tine 100%.Nu putem sigur 100% similare la fata ta.dacă ai foarte mult cererea de similitudine sau toate detaliile de perfect pe cât crezi.vă rugăm să nu comanda.Nu putem termina extrem de cerere, pentru că fata este de 2,5-3 cm în diametru, atât din punct de vedere tehnic, vă rugăm să înțelegeți că nu poate termina prin pure de mână de lucru atât de delicat pe o astfel de suprafață mică.Ne poate rambursa numai 20-30% din plata dvs. atunci când începe munca și dacă vă răzgândiți sau nu mulțumit de lucrări.Nu putem rambursa integral pentru că trebuie să plătească artist timpul de muncă și materiale.Când figurinele au ajuns la 70% similitudine.Asta înseamnă că munca noastră este de făcut.Putem termina ordinea și nava-l ca propria noastră discreție sau hotărâri judecătorești.Vă rugăm să înțelegere.Și dacă nu este mulțumit cu lucrări curente.Putem face mici ajustări pentru față și de a îmbunătăți de două sau de trei ori, în funcție de sfatul tău.

Etichete: șeful petrecere de aniversare pentru copii furnizare, șeful petrecere de aniversare pentru copii, figurina plin de fete, banner și steag, catalonia pavilion, figurine copii fete, tort, seful copilul temă petrecere de aniversare consumabile, copilul șeful decor, microniddle cu role pentru fata

Caracteristică Regională Europa
Origine NC(de Origine)
Material Clay
Tema oamenii
Nume De Brand TuRui figurine

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare