Automobile 360 Volan de Rapel Nou Tip Power Ball Direcție Dispozitiv de economisire a Energiei Rulment Masina Volan Buton

w123054

32.75lei

-21.84

54.59lei

-40 %

Produs nou

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Volan Booster

Material: Metal

Caracteristici: Frumos, Ușor de instalat, Anti-alunecare

Dimensiune: așa Cum se arată în figura

Caracteristici:

Folosit pentru a face de conducere mai mult efort de economisire, volan rapel mingea a forța mai concentrat într-o singură poziție, mai degrabă decât întregul volan, mai convenabil și util.

Este necesar asistent de conducere instrument, design universal ușor de a instala și de a folosi.

Metal lac de copt tehnologie oferă modă și elegant aspect, nici o decolorare de culoare, de asemenea, ca masina buna decoratiuni interioare.

Utilizare:

Scoateți mijlocul șurub și repara pe volan

1. Raza de rotire de volan scade după utilizarea acestui produs, ceea ce face la volan mult mai stabil atunci când de conducere

2. Built-in de oțel de rulment este durabil și ușor de operat

3.Un bun ajutor pentru incepatori si doamnelor

4. Super buna suprafață netedă material, nobil și minunat

Pachetul Include:

1 x Volan Booster

Notă:

1. Dacă aveți orice întrebări înainte sau după cumpărare,vă rugăm să ne trimiteți un e-mail în primul rând,vom ajunge înapoi la tine în termen de o zi lucrătoare, vă Rugăm să fie răbdare.

2. Când plasați o comandă, pentru a alege metoda de livrare si plata comenzii, inclusiv de transport maritim.După ce plata este finalizată, va vom trimite produsul în termen de 3-7 zile.

3. Datorită diferite de vămuire ori în diferite țări, nu putem garanta timpul de livrare de la toate transporturile internaționale.

4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine.

5. Dacă sunteți mulțumit cu noastre de produs și service,Un serviciu de 5 Stele feedback-ul Pozitiv va fi mult mai apreciat

Etichete: roată din plastic tava, fk8, nardi derivă volan, eliberare rapidă volan wrx, piele alcantara, civic piele de căprioară, kit auto booster, moldura volan, ceramica ceramica roata, coase volan de piele de căprioară

Producatorul Auto Universal
Material Aluminiu-Aliaj de cupru
Origine NC(de Origine)
Numele Modelului Volan Buton Minge De Rapel

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare