Laser Rosu Glitter vopsea pulbere de acoperire ceramică artă meserii colorant colorat 50 de grame per pachet

w12262

23.07lei

-5.41

28.48lei

-18 %

Produs nou

Laser Rosu Glitter vopsea pulbere de acoperire ceramică artă meserii colorant colorat 50g per pachet freeshipping

Ambalaj:50g/pachet

culoare:laser culoare Roșie

Produsele finale comune de către clienții noștri care au folosit colorate cu sclipici .

te

Culorile disponibile :

(Vă rugăm să faceți o remarcă de culoare care aveți nevoie, în scopul de ai făcut.)

Shippin g termeni:

1.Elementul va fi livrat în termen de 36 de ore după plata integrală este primit.

2.Am să livreze în întreaga lume, cu tv cu rata de transport maritim de Hong Kong Air mail.această ordine internațională poate dura mai mult pentru a ajunge, în mod Normal, shippment, la nivel mondial, este folosit pentru a lua de la 8 la 25 de zile lucrătoare, exclude Sat & Soare.

3.transportul este direct trimite prin par avion regulate.de obicei, durează 10-25 de zile.

datorită variației de servicii poștale în diferite aresas ,unele zone pot dura mai mult(20-60 zile),cum ar fi :Italia, federația rusă, Chile, Argentina, Thailanda , chiar dacă ne-am livra produse prin airmail.vă sugerăm cumpărători care din aceste mențiuni țară ar fi mai bine pentru a alege $2 de asigurare în caz de se pierde.

4.Putem oferi, de asemenea, poșta expres de către EMS(5-8 zile) sau UP(4-5 zile).Costul este mai mare decât standard poștale, aproximativ 20 de dolari sau mai mare.Dacă doriți post de către EMS sau UP-uri, vă rugăm să ne contactați.

5.Dacă vii din zonă de la distanță, costul de transport este mare, astfel încât să trebuie să plătească mai mult!

Politica De Retur:

1 Noi suntem responsabili pentru produs daune înainte de primirea.Vă rugăm să ne contactați în termen de 30 de zile de la primire, și să ia fotografii pe elementul deteriorat, vom face rambursare pe elementul deteriorat.

2 Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați în termen de 30 de zile de la primire și să ne spui de ce.

3 atâta timp Cât elementul este în continuare în stare de brand nou, vom fi bucuroși pentru a returna banii , sau puteți cere pentru elementul de schimb.

4 Vom avea nevoie de a primi și de a inspecta se întoarcă înainte de o restituire sau de schimb va fi dat.Taxa de returnare vor fi plătite de către Cumpărător.Nu vom rambursa taxele de transport.

5 elemente care au fost achiziționate cu transport gratuit, va vom deduce costurile de transport maritim noastre din suma de rambursare.

6 Pentru a accelera procesul de rambursare, vă rugăm să includeți licitație număr articol sau ID-ul de utilizator cu întoarcerea ta

Plata:

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Garanție Și Retur:

Toate produsele au fost verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.

În cazul în care elementul este defect, vă rugăm să ne informați în termen de 30 de zile de la primire, vom înlocui unul nou.Nu Restituiri sunt oferite.

Cumpărătorii trebuie să plătească pentru costul de returnare și vom plăti costul pentru retrimitere.

Feedback-ul:

Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră.Apreciem feedback-ul dumneavoastră pozitiv.Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi negative și feedback-ul neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Vă mulțumesc !

Etichete: vopsea de marcare cu laser, laser auto, laser auto scout, laser marker, cu spray, vopsea galbenă mașină, faro mașină cu laser, peeling cu laser mașină, 3d laser pictura, maro mașină de vopsea, laser lumânări masina

Numărul De Model LS-rosu-50
Nume De Brand FRM
cerere Acoperire
Funcția Decor
culoare laser rosu
Forma Piese
Fel piese praf
Greutate 50g
Produs Sclipici Pulbere
Tema acoperire decorare

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare