Femei De Moda Crossbody Sac De Nailon De Înaltă Calitate Umăr Geanta Messenger Genți De Mână De Sex Feminin Rucsac Impermeabil Ghiozdane

w122396

69.32lei

-46.21

115.53lei

-39 %

Produs nou

Dimensiune:34*33*11cm

Bun Feedback de la cumparatori:

Termenii de Serviciu

Transport

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 7 zile (termen de cel mult 2 zile) după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când s-au întors, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Dimensionarea sau se Potrivesc Probleme

Ca toate saci sunt cusute de mână și client adaptate, terminat rochia poate varia de la aproximativ +1 sau -1 inch în specificată măsurători.

Pentru a se asigura că geanta ta va potrivi perfect, croitori noastre au creat toate bagajele cu material suplimentar în cusături pentru a permite minore dimensiunea modificări să fie făcute cu ușurință.Dacă veți găsi produse nu sunt potrivite pentru tine și aveți întrebări, puteți să ne contactați direct.

Culoare Nepotrivire

Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită ,vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: geantă de mână, cafe față de masă, fitness geanta nylon, preșcolar geanta crossbody, femeie de mână pungă de nailon, mami geanta nylon, golf geantă de mână, femei geanta nylon mare, lolita crossbody sac de școală, drăguț crossbody sac de școală

Stil Colegiul Vânt
Forma Casual Tote
Genti Si Moda Umăr pachet diagonală
Geanta forme Secțiune transversală pătrată
Interior Buzunar Pentru Telefon Mobil
Genți De Mână De Tip Saci De Umăr
model Solid
Deschideri de drum fermoar
Nume De Brand JIN QIAO ER
Tipuri de saci Umăr & Crossbody Genti
Tip De Element Genți de mână
Colectie femei geantă de umăr
Ocazie Versatil
Curea rădăcină numărul Single
Numărul de Mânere/Curele Single
Material Principal Nailon
Model Tip Solid
Tip De Închidere fermoar
Material Nailon
Duritate MOALE
Exterior Solid Geanta
Captuseala Textura Poliester
Gen FEMEI
Decor NICI unul
Materiale De Captuseala Poliester

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare