SUA/UE/UK Plug Bactericid Lumina de Ozon, UV Ultraviolete Sterilizare UV, Ozon Lampa de Dormitor, Camera de zi de Brand Nou de Dezinfecție Lumina

w12239

14.03lei

-6.31

20.34lei

-31 %

Produs nou

Descriere:

Caracteristică:

- De înaltă Calitate,Carcasa coloana pentru o bună rezistență la compresiune.Potrivit pentru camera suprafata de aproximativ 15㎡,timpul recomandat este de 15 minute.

- Cu Ozon,Micro-ozon lampa UV, ozon are de sterilizare, în plus față de formaldehidă la miros și alte funcții, și ozonul este un gaz, se poate umple întreaga cameră, fără a influența obstacole, pentru a atinge nici un unghi mort se sterilizează.Ozon conține miros specific, care necesită ventilație înainte de completat.

- Eficiență,Realizate din cuarț material, 254nm lungime de undă, durată lungă de viață, rata mare de transmisie și o mai bună efect de sterilizare.

- Siguranța Pe Primul Loc!,Cea de-a treia treapta poate fi început la 15/20/30/40 minute și întârziere de 15 secunde pentru a se asigura că personalul pleca în siguranță.Puternic funcția de control de la distanță vă permite să controlați de la distanță de perete; inteligent corpul uman, simțind funcția de proiectare; lumina ultravioleta va opri automat atunci când se apropie de zona de lucru, prevenind copii, persoanele în vârstă sau animale de companie de la accidental intră și ultraviolete cauzează arsuri!

- REȚINEȚI,atunci Când lampă cu ultraviolete germicide este activată, vă rugăm să lăsați locul de utilizare imediat și mediu, fără nici animale și plante.Nu te uita direct la bactericid sursă de lumină.Absoarbe prea mult lumina ultravioleta poate provoca iritarea pielii și conjunctivei daune.

CUM FUNCȚIONEAZĂ:

Sterilizare cu raze ultraviolete este de a distruge structura moleculară a ADN (ADN-ul) sau ARN (acid ribonucleic) în celulele microorganismelor prin utilizarea corespunzătoare lungimii de undă a razelor ultraviolete pentru a realiza o creștere și / sau regenerare a celulelor moarte.Dezinfecție cu raze ultraviolete tehnologie se bazează pe modern anti-epidemiologie, medicină și photodynamics.Se folosește special concepute de înaltă eficiență, de mare intensitate și durată lungă de viață UVC trupa razele ultraviolete pentru sterilizare și dezinfecție.

CUM SĂ UTILIZAȚI:

Locul lampa uv într-o poziție corespunzătoare, conectați sursa de alimentare, scoateți folia de plastic de pe telecomandă, apoi selectați corespunzătoare a timpului de lucru (15/30/60 minute) după cum este necesar.Nu va fi o întârziere de 15 secunde după pornire, apoi lampa uv va începe activitatea.

WARINING:

1. Când lampă cu ultraviolete germicide pornit, te rog să pleci imediat și să păstreze un mediu fără animale și plante.

2. Nu te uita direct la bactericid sursă de lumină.Absoarbe prea mult lumina ultravioleta poate face rău

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Culoare: Alb

Tensiune: 110V/220V

Putere: 20W

Lampa UV: 254nm lungime de Undă

LED Nightligh tpower:5w

Ozon: Da

Lampă Culoare: Albastru

Se Potriveste Pentru: Aprox. 15㎡

Dimensiune: 30x15x7cm

Lungime cablu: 150cm

Pachetul Inclus:

1X Dezinfecție lampă,

1 X control de la Distanță,

1X Manual

Etichete: lampa soclu marea britanie, e27 lampă titularului marea britanie, philips lampă cu ultraviolete germicide, lampă de cuarț cu ozon, xiaoda uvc lampă cu ultraviolete germicide, ozon apa, ziwoo lampă cu ultraviolete germicide, ozon, cuarț uvc, uvc bactericid lampă portabilă

Nume De Brand oobest
Caracteristică 2 Control De La Distanță
Caracteristici dezinfectarea lampa
Certificare ROHS
Numărul De Model uvc
Garanție 1 An
Suport Dropshipping
Tensiune 110-240V
Origine NC(de Origine)
Medie de Viață (ore) 50000 H
Flux Luminos cu Ozon
Notă Nu sunt incluse baterie
Caracteristică 1 La Distanță De Distribuție

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare