2020 MJ-668 G1/2" pompa de apa comutator Șicane comutator de debit

w122112

20.34lei

Produs nou

MOJO SENZOR

De Curgere A Apei Comutator

Zona De Aplicare

Utilizate în principal în aparate de uz casnic,echipamente industriale, echipamente de grădinărit,echipamente medicale,salon de infrumusetare echipamente,acvatice, agricole și industriale de purificare a apei,tratarea apelor uzate,sisteme automate pentru uși, sistem de control și alte industrii

Principiul de funcționare

La comutatorul de debit este instalat în principal în apă,de benzină,de ulei,de combustibil și alte mass-media, sistemul de conducte.

Atunci când fluxul este mai mare decât sau sub o anumită valoare,comutator de declanșare iesiri alarma(on/off)de semnal.După ce sistemul devine semnalul corespunzător de execuție a face o acțiune pentru a controla sistemul de apă.

Atenție: 1.Atunci când forța magnetică a materialelor în apropierea apei comutator de debit, caracteristicile sale se pot schimba.

2.În scopul de a evita diverse particule în comutatorul de debit,Cele de admisie trebuie să instalați screen pachet.

3.În procesul de instalare și utilizare trebuie să coopereze relee (de putere în W 3 de mai jos), ca nu cumva din cauza comutator de putere mică și uscată țeava de trestie arde.

4.Debitul de apă comutator de instalare, de utilizare a mediului pentru a evita vibrații puternice și tremura loc, în scopul de a evita curgere a apei comutator produce false de acțiune.

5.În utilizarea apei comutator de debit înainte de a vă rugăm să citiți parametrii,dacă mai sunt întrebări, vă rog, la fabrica noastră a personalului tehnic de consultare.

Etichete: rezistent la apa pompa comutator, niva pompa de apa, cooper a apei comutator de debit, mkz pompa de apa, jkp pompa de apa, frish pompa de apa, pompa de apa koleos, apa coling pompa, shomi apă comutator, pompa de apa motoblock

Nume De Brand MOJO
Numărul De Model MJ-668

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare