Anti-radiații Masina Cheie Anti-furt Sac de Semnal de Telefon Mobil de Protectie Geanta RFID Anti-demagnetizare Sac

w122041

12.81lei

-7.53

20.34lei

-37 %

Produs nou

Puncte: 1.De ce au Nevoie de Unul: semnalul Nostru scut geanta poate proteja masina de masina breloc.Acest breloc protector previne hoții fura și de a transmite semnale de la chei, prevenind astfel pătrunderea și pornire fără cheie furt.

2.Utilizare multiplă: Acest semnal scut sac poate bloca, de asemenea, semnal de telefon mobil pentru a preveni urmărirea și radiații, și pentru a proteja intimitatea dumneavoastră și de sănătate.Inelul de la chei manșon de protecție pot fi, de asemenea, utilizate pentru protecția împotriva radiațiilor a femeilor gravide, depozit de cărți de IDENTITATE, carduri bancare, etc.

3.Ușor și Flexibil: modernizate material impermeabil face geanta de voiaj mai ușoare, și agățat suport face mai ușor de transportat.Argint strat în strat interior blochează semnalul, și toate părțile exterioare adopte un double-slot structura.Proteja cardurile, WiFi cărți și alte dispozitive mici de la toate semnalele wireless.

4.Strat dublu: atunci Când telefonul mobil este adăugat la stratul exterior, se poate reduce în mod eficient radiațiile telefonului mobil și nu afectează utilizarea telefonului mobil.Atunci când telefonul mobil este adăugat la stratul interior, închideți caz, nu numai poate preveni radiații, dar, de asemenea, scut semnal de telefon mobil, astfel încât telefonul mobil este într-un "somn" de stat.Străinii nu pot obține prin intermediul, evita jena de a nu răspunde la telefon, și pentru a preveni hărțuirea.

5.Card RFID Protector: geantă poate bloca toate semnalele de la toate dispozitivele care pot fi adăugate.Utilizarea avansată RFID inserție tehnologie, hackeri și hoții nu mai pot scana informațiile dvs. personale!Proteja intimitatea prin blocarea de urmărire GPS semnal de telefon.Asigurați-vă că mașina dumneavoastră este în siguranță prin blocarea semnalului de la cheia de la mașină.

Caracteristici:

Protejează smart-card cu cip tehnologia RFID cititor de hackeri din 10 kHz-30 GHz gama.

Stratul interior blochează semnalele, negru strat exterior Oxford pânză poate fi folosit ca o cutie normala pentru a asigura semnal de bloc.

Carte de identitate, card bancar și IC magnetism cardul poate fi pus în sac poate evita pierderea de magnetism și de scurgere de informații.

Dacă nu vrei să răspunzi la telefon, puteți pune telefonul în buzunarul de la geantă și închideți-l, apoi telefonul va fi deconectat.

Acest sac poate bloca, de asemenea, semnalul GPS al telefonului mobil pentru a preveni urmărire, pentru a proteja intimitatea.

Asigurați-vă că mașina este sistemul de securitate tocat.

Se potriveste pentru cheie auto, telefoane inteligente, carte de IDENTITATE, card bancar și așa mai departe.

Caietul de sarcini:

Tip: Semnal De Blocare Geantă

Material: oxford pânză

Cantitate: 1 buc

Element culoare: negru

Atenție intensitate: 90Db

Eficiența funcției: 99.9%

Dimensiune interioară: 18 * 9cm / 7.09 * 3.54"

Dimensiune: aproximativ 19.7 * 10.1 * 1.5 cm / 7.8 * 3.9 * 0.6 "(L * W * H)

Lista De Ambalare:

1 * Semnal De Blocare Geantă

Etichete: bucla mări, anti rfid cheie, degauss mașină, bluetooth telefon dialer, anti rfid husă, magnetizer demagnetizantă demagnetizare instrument, telefon închisoare, demagnet, degauss magnet, alkatel telefon

Nume De Brand vvcesidot
Atenție intensitate 90dB
Dimensiune about 19.7 x 10.1 x 1.5cm
Tip Semnalul De Blocare Geantă
Material Material
Tip De Material Nailon
Element De Culoare negru
Origine NC(de Origine)
Eficiența funcției 99.9%

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare