110dB Motocicleta de Alarmă de Blocare Biciclete de Alarmă Anti-furt Disc de Roată Frână de Securitate Sirena de Siguranță sistem de Blocare pentru Biciclete, Motociclete Scooter

w121754

39.66lei

-25.39

65.05lei

-39 %

Produs nou

Descriere:

*1. Material: oțel

*2. Dimensiune: 19*12*4 cm

*3. Alimentare: 6* LR44/AG13(incluse)

Caracteristici:

*1. Universal anti-furt încuietori pentru disc de frână pentru motociclete, scutere, biciclete, etc.

*2. Dublu-inchidere cu cilindru și forjate din oțel inoxidabil frunze de blocare cilindru asigură anti-furt și anti-violență de performanță.

*3. Simplă și funcționarea convenabil.Faceți clic pe de blocare cilindru și disc va fi blocat.Vino cu un memento pentru a vă reaminti pentru a debloca înainte de echitatie.

*4. Suport funcția de avertizare.Dacă blocarea este vibrat de cineva, 110dB alarma va suna.

*5. Rezistent la apa, nu se tem de ploaie vreme, sigilat și prelucrate cu bună impermeabil efect.

Pachetul Include:

1 x Disc de Frână de Blocare(cu cheie)

1 x Memento (Culoare aleatorii)

1 x Sac de Depozitare

★★Despre noi

◆ Despre linia noastră de producție de Stat-of-the-art tehnologia de producție și de stat-of-the-art echipamente de producție se pot întâlni oricare din nevoile dumneavoastra pentru sporturi în aer liber echipament de

◆ Despre depozitul nostru

Spațiu de stocare mare, rezonabil echipamente, îngrijite de planificare, pot garanta calitatea și cantitatea.

◆ GHID DE CUMPĂRĂTURI

1.Vă rugăm să enumerați specialrequests(culoare,pachete,etc.)În secțiunea note atunci când face plata.Dacă aveți orice proment sau doresc să cumpere mai mult...vă Rugăm să ne contactați în primul rând .

2.Dacă vrei să cumperi mai multe differenct elemente în același timp, și trebuie să plătească repetate costul de transport maritim,putem modifica prețul la tine.

3.Vă rugăm să verificați informațiile de livrare înainte de a finaliza plata:numele complet,adresa, cod postal,numarul de telefon, retc

◆ DETALII DE TRANSPORT MARITIM

◆ METODA PAYMENGT

◆ S ÎNȚELEGEREA CU ADEVĂRAT A CLIENTULUI

▲Întoarcere: Dacă există orice probleme de calitate ,vă rugăm să oferim informații detaliate la noi în termen de 7 zile de la primirea coletului,va vom confirma problema și apoi oferă un mic solutii pentru tine.Toate se întorc element trebuie să fie în ambalajul original și vă rog să ofere numărul de urmărire.Și ne-suport local schimb,veți obține o garanție de griji de a se întoarce.

▲ Feedback-ul :Ne menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important!Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Apreciem 5 stele feedback-ul pozitiv, e bun pentru afaceri pe termen lung.Vom trimite, de asemenea, la fel de feedback de la tine.

Etichete: alarma secur, sgu claxon, ușă lacăt, curea scurt de blocare, biciclete, m365 xiaomi, accesorii pentru biciclete general, conducerea scuter, față hub, alarma bicicleta de la distanță

Tip U De Blocare
Material OȚEL
Dimensiune 19*12*4cm
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare