Casa Dormitor, Camera de zi cu LED-uri Oglindă Ceas Deșteptător Sunet-Activat Ceas Reîncărcabilă Noptiera Muzica Ceas Sunet Activat Ceas

w12150

45.52lei

-19.53

65.05lei

-30 %

Produs nou

Descriere:

【Multifunctional 】oglinda display LED fac din acest ceas cu alarmă arată elegant și modern, funcții Celsius / Fahrenheit display, 24 de ore / 12 ore conversie, funcție de memorie, nu este nevoie pentru a reseta după închidere.

【Sunet-activat】Modul Deconectat cablul USB, ceas cu alarmă va intra de economisire a energiei activat de sunet-modul, atunci când sunetul ambiental este de până la 90 de decibeli, ceasul va afișa și se va stinge automat după 8 secunde.Dacă în USB-powered condiție, activat de sunet-funcția de aproape și ecranul va fi întotdeauna pe.

【Dual Alarme cu funcție de Amânare 】dual alarme face posibil să se stabilească două separate de trezire, alarma dureaza 2 minute.Atingeți funcție de amânare, amânare pentru 5 minute.Trezește-te la momente diferite; face viața mai ușoară și mai convenabil

【Multiple de trezire muzica 】Există 13 tipuri de muzică de trezire pentru a alege de la.Muzica poate juca în mod continuu, timp de 5 minute.Și volumul poate reglat în funcție de preferința personală.

【Luminozitate reglabilă 】luminozitatea display de timp pot fi ajustate pentru 4 nivele, puteți salva nu numai puterea, dar, de asemenea, emit lumină moale pentru a dormi.

【Domenii de aplicare】Acest Elegant și simplu mini-oglindă ceas deșteptător puteți decora dormitorul, camera de zi, birou, dormitor.

Caietul de sarcini:

Caracteristici Produs:

1. LED-uri de afișare.

2. Funcție de memorie, nu este nevoie pentru a reseta după închidere.

3. Celsius/Fahrenheit comutator.

4. 24 de ore/12 ore de conversie.

5. Cele trei segmente luminozitatea afișajului se schimbă automat, și luminozitatea ecranului poate fi reglată manual.

6. Două grupuri de diferite alarme poate fi setat în termen de o zi, iar durata de un singur grup de alarme este de 2 minute.

7. Treisprezece muzica linistitoare pot fi selectate ca alarme.

8. Somn apreciere muzică, muzica poate fi jucat în mod continuu timp de 5 minute.

9. Volumul alarmei poate fi ajustat.

10. Voce-activat modul de economisire a energiei, va intra în modul de economisire a energiei atunci când nu este conectat, și ecranul se va opri automat după 10 secunde într-un mediu silențios.

11. Atingeți funcție de amânare, intervalul de timp este de 5 minute.

caietul de sarcini:

Nume produs: baterie Reîncărcabilă LED-uri de Muzică Ceas

Model produs: LD8808

Material: ABS

Culoare: negru, alb, argintiu

Specificatii produs: 145*65*32mm

Ambalare: 7.3*4.1*17.5 cm

Pachetul Inclus:

Ceas cu alarmă*1

Cablu de încărcare*1

Manual *1

Etichete: alarmă ceas de masă, ceas deșteptător dab, ceas cu radio fm, decor ceasuri, silent birou ceasuri, ceas pentru oglinda, ceas tabl, ceas deșteptător din lemn, ceas cu alarmă pentru dormitor, ceas cu alarmă cu led-uri oglindă

Specificațiile Produsului 145*65*32mm
Rezervă De Energie De Tip Digital
Caracteristică luminova
Ambalare 7.3*4.1*17.5 cm
culoare negru, alb, argintiu
Tip Ecran led
Origine NC(de Origine)
Material ABS
Model produs LD8808
Numele produsului Reîncărcabilă LED Muzica Ceas
Stil Europa
Tip Display Digital

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare