Logitech Original Inports G304 Wireless Gaming Mouse Lightspeed 6 Butoane EROU Senzor 12000DPI Reglabil Șoareci Optice Gamer

w121290

138.31lei

-65.09

203.40lei

-32 %

Produs nou

Logitech G304 LIGHTSPEED 6 Butoane Programabile, USB Mouse-ul fără Fir EROU Senzor 12000DPI Reglabil Gaming mouse-urile Optice

Caracteristici:

EROUL Senzor

EROUL este un revoluționar nou senzor optic proiectat de Logitech G pentru a oferi performanța de lider al clasei și de până la 10 ori puterea de eficiență (în comparație cu generația anterioară).EROUL senzor oferă extrem de precisă și performanță în concordanță cu zero netezire, de filtrare sau de accelerare de la 200 la 12.000 DPI.G304 poate economisi până la 5 profile cu până la 5 DPI nivele fiecare pe bord de memorie.

LIGHTSPEED Wireless

Prin end-to-end de inginerie și design, Logitech G a dezvoltat un robustă soluție wireless pentru a rezolva problemele fundamentale de latență, de stabilitate, și de conectivitate.Rezultatul final este viteza LUMINII, un pro-calitate fără fir soluție care realizează fir-ca performanță.

Ultra-Lungă De Viață A Bateriei

EROUL senzor și LIGHTSPEED wireless livra extrem de eficienta de a te lasa de joc de luni de zile.Acesta oferă până la 250 de ore rula de-a-muri doar o baterie AA.Acesta poate fi ajustat pentru a dura până la 9 luni de utilizare tipică în modul de Rezistenta, care pot fi selectate cu ajutorul Logitech Gaming Software.Testat pe Logitech G240 Gaming Mouse Pad Logitech Gaming Software, precum și indicatorul luminos de pe G304, vă va notifica atunci când 15% din baterie rămâne.

Ultra-Usoare

La Logitech G, un mouse wireless de gaming nu trebuie să fie grele.G304 este foarte ușoară, vine la doar 99 de grame, posibil datorită ușor de proiectare mecanică și ultra-eficient de utilizare a bateriei.

6 Butoane Programabile

G304 primar switch-uri, atât la stânga și la dreapta, sunt destinate pentru 10 milioane de click-uri.G304 are, de asemenea, faceți clic pe mijloc, DPI buton și două butoane laterale, care pot fi programate pentru a preferințele dumneavoastră, folosind Logitech Gaming Software (LGS).

Butonul Mecanice De Tensionare

Butonul mecanice de tensionare cu butoane separate îmbunătățește consistența stânga și la dreapta primare butoanele mouse-ului și ajută la reducerea forței necesare pentru a faceți clic pe.Acest lucru duce la clare, de încredere butonul de performanță poate depinde chiar și în cele mai intense sesiuni de jocuri.

Juca Oriunde

Durabil, ușor de design, cu o amprentă mică și built-in USB nano-receptor stocare a face G304 un tovarăș de călătorie mare.

Caietul de sarcini :

Cerințe: pentru Windows 7 sau o versiune ulterioară, Mac OS 10.11 sau mai târziu, sistemul de OPERARE Chrome

Aplicabile Tip: Gaming

Modul De Lucru: Optic

Metodă De Conectare: Wireless

Mouse-ul Interfata: USB

Numărul De Butoane: 6

Role De Direcție: Bidirecțională Roata

Culoare: Negru

Dimensiune: 116.6 X 62.15 X 38.2 mm/4.59 X 2.45 X 1.5"

Greutate: 99g

De urmărire

Senzor: EROU

Rezolutie: 200-12,000 DPI

Max.accelerare: > 40G

Max.viteză: > 400 IPS

Capacitatea de reacție

Wireless raport rate: 1000 Hz

Tehnologie Wireless: LIGHTSPEED Wireless

Microprocesor: 32-bit ARM

Durabilitate

Butoane (Stânga/Dreapta): 10 milioane click-uri

PTFE Picioare: 250-km gama

Poweer De Alimentare:

Baterie: 1 X Baterie AA

De Viață a bateriei: 250 de ore(de viață a Bateriei poate varia în funcție de utilizator, de descărcare a bateriei caracteristici și condiții de calcul)

Note :

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Mouse-ul fără Fir(Receptor în Mouse-ul)

Etichete: mouse-ul, g304 logitech, mause sem fio, extra mouse de gaming, lagitech g pro, Logitech, g305 logitech, logitech mouse-ul, g102 logitech, mouse-ul fără fir

Orientarea Mâinii Ambele Mâini
Tip De Interfață USB
DPI 1200
Greutate brută [objectg
Tip 2.4 Ghz Wireless
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Wireless
Pachet Da
Numărul de Role 1
Certificare CE
Modul De Funcționare Opto-electronice
Putere Tip Baterie
Nume De Brand Logitech
Stil Mini
Numărul de Butoane 6

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare