PS4 3 In 1 Suport Vertical cu Dual Controller de Încărcare Stație de Andocare 3 Port HUB de Răcire ventilator pentru Sony PlayStation 4 PS4 Slim Pro

w121246

127.41lei

-104.26

231.67lei

-45 %

Produs nou

66765 Recomandat gamepad S4 3-În-1 Suport Vertical cu Dual Controller de Încărcare Stație de Andocare 3 Port HUB de Răcire ventilator pentru Sony PlayStation 4 PS4 Slim Pro

Descrierea Produsului:

1.Economie de spațiu - suport Vertical design permite consolei să stea pe verticală pentru a economisi spațiu în cameră în loc de stabilire pe orizontală și ocupă mai mult spațiu pe stand TV.

2. Consola de Răcire, După ore de joc, de cele mai multe ori consola se incalzeste mult.Ventilatoarele de răcire ajută la menținerea consola rece prelungind durata de viata a consolei.

3. Diferite de Putere de Aprovizionare Moduri - Notă: Stand se va opri de lucru, atunci când consola este sub off/modul de repaus.Vă rugăm să schimbați sursa de alimentare moduri cazul de încărcare controler.

Caracteristici:

1.În plus HUB USB Porturi - Aplicarea pentru Mai multe Echipamente

Vino cu 3 USB HUB porturi pentru conectarea altor dispozitive USB, cum ar fi mouse, tastatură, căști etc. Dar nu este recomandat pentru încărcare.

2.Controler Încărcător Funcția Dual Stație De Încărcare

Două de ieșire de mare putere de operator stație de încărcare pentru a încărca 2 controlere mai repede și simultan; are 2 LED indicator de încărcare arată starea de încărcare.

Lista De Pachete:

1*Stand cu cutie

Etichete: suport de bază ps4, pley 4, ps4 pro stand vertical, ps4 sta, compelit consola ps4 playstation 4, Ps 4, controller play station 1, playstation 8, ps3 piele, sony playstation 4 turcia

Origine NC(de Origine)
SONY Model PLAYSTATION4
Compatibil Marca/Model Sony
Caracteristică 1 2 Al Ventilatorului De Răcire
Numărul De Model PS4/PS4 Slim/PS4 Pro
Caracteristică 3 Dual controller charger
Caracteristică 2 Suport Vertical
Nume De Brand ONLENY

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare