MECANIC Fly linie Specială de Precizie Cupru Pur Sudare Cap Sfat Pentru 936 ciocan de Lipit Statie de Lipit

w120955

25.95lei

-5.7

31.65lei

-18 %

Produs nou

Caracteristici:

99% cupru Pur Făcute de înaltă rezistență și rezistente la căldură, din cupru pentru utilizarea durabil.Are un nivel ridicat de siguranță și performanță stabilă.Rezistenta la coroziune puternică.Sa arătat sfârșitul ca o formă de ac, care este potrivit pentru artizanale manopera, de exemplu, se potrivesc de alarmă fob de o mașină, micro switch au apărut pe micul circuit board și contacte pentru micro comutator sunt mai mici decât micro (mai mic decât un pin cap), sau lipit într-un spațiu îngust, revizuirea tin podul emergente din cip lipit.Se face lipit de muncă delicată și mai ușor.

Metodă de conservare:

Ușor de curățat, folosiți un burete pentru a lustrui suprafața.Vă rugăm să nu lăsați-le expuse la aer, mai bine le înveliți cu staniu.Nu lăsați fier sfat de funcționare pentru ore și ore, dacă nu o utilizați.Acest lucru se poate face sfat a obține oxid negru de acoperire. (Dacă ai lăsa prea mult sau prea fierbinte va arde de lipire și negru.

Etichete: hakko, ballscrew, 950d bakon, pește linia zbura, JCD, mecanic sârmă de lipire, fier de lipire, ciocan de lipit capul curat, Vârf De Lipit, digital de lipit ciocan de lipit

Numărul De Model fly linie sfat

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare