Drawable Organza Saci 7x9cm en-Gros 500pcs/mulțime de Nunta Cadouri de Bijuterii Pungi de Ambalare Display & Pungi Nunta

w120700

74.61lei

-13.18

87.79lei

-15 %

Produs nou

Bine ati venit la Fata Destul de Bijuterii,să-i farmecul tău de viață.

1. Mini.scopul este de $10 USD,dacă

2. DHL/EMS/FEDEX transport gratuit atunci când comanda > $230,sau ar trebui să plătească în plus $20-35 de dolari fiecare pentru DHL/EMS/Fedex.

3. Oferim prețul FOB atunci când doriți să faceți o cantitate mare de producție.

4.Dacă mai mult de oferta noastra,va rugam sa ne contactati.

Stare:100% De Brand Nou

Material:Organza saci

Dimensiune: 7x9cm

Cantitate: Acesta este link-ul de en-Gros , 500 buc/lot , 100buc pe culoare ,te rog, nume de culori din lista,puteți alege 5 culori într-un singur lot .

Despre Culori : Avem mai mult de 20 de culori în stoc,în condiții normale,ne-am împachetat 100buc fiecare culoare ca imagini arată.Te rog doar nume de culori din lista de culori.

Mare a Stocurilor în Depozit en-Gros

Lista de culori:

ZheJiang MeiLingna Moda Bijuterii LTD.,suntem o tehnică producătorul de moda bijuterii (Cercei,Colier,Bratara si Inele), cu o istorie de 6 ani.Noi furnizam cea mai bună calitate și cel mai mic preț produse de pe magazinul nostru,produsele noastre sunt bine ati venit toată lumea,în special în Europa și SUA.Noi bun venit clienții vechi și noi din întreaga lume să ne contactați pentru relații de afaceri viitoare și succesul reciproc.Noi credem că putem face bani numai atunci când puteți face bani,putem succes numai atunci când poate avea succes.

Etichete: sac organza 7x9 argint, tricot fire, paperchase pungi de cadouri de nunta, afaceri geantă de mână pentru femei, o mulțime de birou, fata pijama, sac de dantela, nunta talentat saci, zmee o mulțime, tesatura crep de mătase

Material Saci Organza
De Etanșare Și Se Ocupe De Cordon
Numărul De Model 7x9 en-gros
Ocazie de anul nou
model Culoare Solidă
Dimensiune 7x9cm
culoare Mai Mult De 20 De Culori
folosit pentru a Nunta Si De Petrecere&Bijuterii
Numărul de Pc-uri 500pcs

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare