Hidroponice Site-Ul Crească Kit De 36 De Plantare Site-Uri De Plantă De Grădină Sistem De Legume Cutie Pentru Instrumente Culturile De Cultivare Răsad Plante Cresc Kituri

w12016

194.00lei

Produs nou

Extrem de simplu de asamblat si utilizat, acest hidroponice interior sau în aer liber cresc sistemul este proiectat pentru rapid, maxima-confort grădinărit de legume.Perfect pentru incepatori!Nici o experiență necesară.

Sistemul produce legume, plante aromatice, pepeni și fructe de padure--45-zi randamentele!--care sunt mult mai hrănitoare și mai gustoasă decât a solului-grădinărit produce din cauza oxigenat apă și substanțe nutritive sunt livrate direct la rădăcini.

Acest model poate fi Fluxul și Refluxul de tip atunci când se utilizează un timp operator sau de o Recirculare Apă Adâncă Cultură de tip fără timp folosind controller.

Atenție:

Posibil să aveți nevoie pentru a pregăti o reservoirtank.Non-rezervor transparent și cu capacul este mai bine.La capicity cel mai bine este de 15-20L

Și trebuie să vă aduceți propriul cablu de alimentare.

Din cauza volumului mare după insallation, pentru transport convenabil,nu-l instalați.Trebuie să instalați de unul singur.Acest lucru va cheltui un pic de efort.

Hidroponice Semințe De Răsad Instrucțiuni:

Înmoaie semințele în apă pentru câteva ore să absoarbă pe deplin de apa, apoi înfășurați semințe într-un respirabil umed cârpă de bumbac sau tifon și păstrați-le umede.Semințele pot fi semănate atunci când semințele au germinat.

Notă: atunci Când mugurii sunt merge în jos, mugurii sunt rădăcinile de răsaduri!Burete ar trebui să fie înmuiate în apă în prealabil, și acesta poate fi apăsat cu mâna pentru a face burete absoarbe apa.

Pune semințele de muguri la domiciliu, 3 mm la extremitatea superioară a înmuiat un burete.Se toarnă apă în bazin, aproximativ 1/3 din burete.

Când sămânța apare, înlocuiți apa cu o soluție de elemente nutritive.

Înlocuiți soluție de nutrienți în 2-3 zile.

Când răsad creste la 3-4 frunze, acesta poate fi transplantate!

Separat răsaduri.Pune răsaduri în plantarea de albastru, și rădăcinile sunt purtate din coș.

În cele din urmă a pus în gaura de plantare.

Caracteristici:

1.36 planta site-ul

2. Conexiune perfectă de titular și țeavă

3. Avansate de interior design de blocare

4. Materialul de grad alimentar

5. S stil fluxul

6. Apa este în interiorul sistemului, astfel încât plantele pot adăpost apa de la soare.

Caietul de sarcini:

Pompa Tensiune: AC 220V

Culoare: Alb

Material: Plastic

Dimensiune: 98x50x96cm/38"x20"x38"

Pachetul Inclus: (rezervorul de apă nu este inclus)

1 * Titular și conducta principală

36 * Grefarea coș

1 set * burete

1 * Furtun

1 * Pompa De Apa

Etichete: cresc sistem hidroponic, mare sistem hidroponic, telefon stick, pentru răsad oală, hydropon, hydrophonic crească kit, mașină de cultivator, balcon instrument de gradina, cresc sistem, ghiveci de flori

Este Dispozitiv Inteligent No
Numărul De Model /
Plastic Tip poli
Origine GN(Origine)
Finisare Nu Filmate
Material Plastic
Tip Vase De Pepinieră
Setați Tipul No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare