Bringsmart DC 6V-24V JGA25-371High Cuplu Mini Motor Electric motoreductor cu encoder viteza volan cod motor

w120051

28.72lei

Produs nou

1. Destinatar vă Rugăm să folosiți Numele Complet ca destinatar, sau de marfă nu poate ajunge la tine.În special în Federația rusă.Vă mulțumim pentru a înțelege.Toate produsele au fost verificate bine inainte de livrare, vă rugăm plasarea comenzii fără îngrijorare. 2. De livrare, de Obicei, ne trimite comanda dvs. în 2-6 zile după plată.am promisiunea de a returna sau de a retrimite daca nu ajunge coletul, dar pls da, de asemenea, răbdare de așteptare parcela în data de livrare, pentru parcela încă pe cale de a vă.Orice problema va rugam sa contactati-ne în primul rând.

Este 11CPR de rezoluție pentru Sala encoder (acest tip este sala encoder);

360CPR pentru Fotoelectric encoder (Prețul va fi mai mare, dacă e nevoie, vă rugăm să contactați cu noi, ne va chage preț. )

Cabluri:

Roșu → Putere Motor + (schimb pot motorului de comandă mers înapoi) negru → encoder Putere (pozitive și negative nu greșesc 3.3-5V) Galben → semnal de feedback (11pulse/rpm) Verde → semnal de feedback (11pulse/rpm)

Albastru → encoder aprovizionare + (pozitiv și negativ nu greșesc 3.3-5V) Alb → Putere Motor - (schimb pot motorului de comandă mers înapoi) vă Rugăm să conectați firul strict în conformitate cu instrucțiunile, nu ne putem asuma responsabilitatea pentru conexiune greșită.

12-24V 2-way Motor fără Fir Control de la Distanță Comutator

Etichete: roti dintate motor, motorise scaun cu rotile, encoder dc motorasului, dc motoreductor, motor de curent continuu, 24v ac, dc de mare viteză motor, 220v ac motor, 12v motoreductor, bringsmart motor

Certificare ROHS
Tip Motoreductor
Utilizare DIY Jucărie mașină nava, DIY parte
Proteja Caracteristică Alte
Cuplu 0.5-8 kg.cm
Comutatie Perie
Nume De Brand BRINGSMART
Putere De Ieșire Alte
Curent Continuu(A) 750mA
Numărul De Model JGA25-371
Construcții Magnet Permanent
Eficiența IE 1

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare