3G 4G antena SMA de sex Feminin de Dublu CRC9/SMA/Conector TS9 Tip Y Splitter Combiner RF Coaxial Cablu Coadă pentru router Modem 3G 4G

w11979

12.20lei

-5.5

17.70lei

-31 %

Produs nou

3G 4G antena SMA de sex Feminin de Dublu CRC9/SMA/Conector TS9 Tip Y Splitter Combiner RF Coaxial Cablu Coadă pentru 3G 4G Modem router de sarcini Numele Produsului 3G/4G Coaxial Cablu de Extensie Conectorul de 2 x CRC9 / TS9 / SMA Conector B SMA Female Peretele Jack Cablu de Tip RG316 sau Cerere Lungime Cablu 15cm sau personalizate Impednace 50 Ohm PP de Ambalare Pungă de Aplicații de sistem GSM,sistem de navigație GPS,sistem de comunicatie Wireless,Antene.Radio auto,

Echipamente de testare cu Microunde componente,transmisie de Date,LAN, sistem de transmisie prin Satelit,echipamente de Aviație,etc. Custom-Made putem personaliza orice tipuri de conectori si cablu la orice lungime pentru tine.Bine ați venit să ne contactați dacă orice nevoie.Multumesc. :)

1buc

Q1: Pot fi cu RG174, cablu RG58?

A: Da, putem personaliza orice tip de cablu pentru tine, cum ar fi RG316、RG174、RG178 IPEX、1.13 IPEX、RG58、RG142、LMR195、LMR240、LMR400/7D-FB、LMR300/5D-FB、RG179、RG141、RG402、RG405、RG223, etc.

Q2: am nevoie de cablu 200cm, poți face?

A: Da,putem personalizate orice lungime pentru tine.

T3: Pot conectorul de a face cu un alt tip conector?

O: Da.Putem personaliza conectori pentru tine, cum ar fi SMA seriale ,MCX, Fakra, TS9, CRC9 și așa mai departe.

Noi furnizam toate tipurile de conectori RF și RF cablu.Custom-made este călduros bun venit.

1. Toate elementele vor fi testate și bine ambalate înainte de a trimite.Produsele vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare de la cumpărătorii să plătească ordine. 2. Toate coletele expediate prin posta normala sunt limitate în greutate în termen de 2 KG, dacă coletul este excesul de greutate, vă vom trimite în separted colete. 3. Este nevoie de aproximativ 15 la 60 de zile la locul tău. ( Poate dura mai mult pentru unele zone îndepărtate) 4. Puteți alege mai repede căile de transport maritim, cum ar fi DHL,Fedex, UPS,EMS, etc, dacă vrei să-ți coletul mai devreme.Posibil să aveți nevoie să plătească suplimentar costul de transport maritim pentru express de drum. 5. Vom declear valoarea 2$~$5. Taxa vamală este în afara controlului nostru nu putem guarrante nici un impozit, taxă și nu va purta nici o taxă.

Va vom returna sau retrimite dacă coletul este pierdut sau deteriorat în timpul transportului.Vă rugăm să vă rugăm să ne contactați în primul rând.Multumesc.

1. Vă rugăm să lăsați-ne un 5-star feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.e foarte important pentru magazinul nostru. 2. Vă rugăm să ne contactați dacă există orice problemă cu bunuri, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.Vă rugăm să nu se grăbesc să lăsați un netural sau negativ, feedback-ul înainte de a ne contacta.Doar ai încredere în noi, putem rezolva mai bine pentru tine. 3. Bine ati venit pentru a adăuga magazinul nostru pentru a vă lista.Vei primi 1~2% reducere direct.

BEVOTOP oferă o gamă completă de RF coaxial conectori,de la MMCX, MCX ,SMA, SMB, SMC, TS9,CRC9, FME, MS156, BNC,TNC, N, UHF, etc, pentru produse standard ODM și produse personalizate cu Servicii de OEM.Produsele noastre principale includ de mare viteză ansambluri de cablu, cablu coaxial RF ansambluri, low frequencycable ansambluri, RF coaxial conectori RF coaxial adaptoare.Aceste produse sunt mainlyused de stocare a datelor, crearea de rețele, comunicații, auto, medical, militar etc.

Etichete: am2302, cablu conector, pin conectori, ataudio cablu coaxial, conector de sârmă, conector sma, părul coadă, conector ts9, wifi router wi, rca cabl

Certificare NICI unul
Impedanta 50 Ohm
Conector Placare Placate Cu Aur/Nichel
Personalizate Da
Nume De Brand BEVOTOP
Numele 3G 4G Coaxial Cablu de Extensie
Tip RF Coaxial Cablu Coadă
Cerere 3G/4G,GSM,GPS,sistem de comunicatie Wireless,Antene.Radio auto
Conector 1 SMA de sex Feminin la 2 x CRC9 de sex Masculin Unghi Drept
Origine NC(de Origine)
Lungime 15CM
Cablu RF de Tip RG316 sau Personalizate
Numărul De Model BT1295
Conector 2 SMA de sex Feminin la 2 x TS9 de sex Masculin Unghi Drept
Conector 3 SMA de sex Feminin la 2 x SMA Male Direct

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare