2020 New sosire Anime Puterile Axei Hetalia Haina Casual cu Maneca Lunga pulover de Jachete Unisex livrare Gratuita Hoodies

w119578

162.68lei

-40.67

203.35lei

-19 %

Produs nou

Detalii De Transport Maritim:

1.Articolul dvs. va fi expediate în termen de 7-10 zile lucrătoare de la comentarii verificate de plată.

2.Timp de livrare:

* DHL express shipping iau, de obicei 5-7 zile lucrătoare depinde de țară.

* EMS express shipping, de obicei, durează 5-8 zile lucrătoare depinde de țară.

* China post Air Mail, Ca de obicei,nava în Asia,Occidentul Euro,statele UNITE ale americii aproximativ 7-15 zile; nava în America de Sud,orientul Mijlociu,orientul Euro,Africa de aproximativ 15-30 de zile. 3.Ne va livra la ESCROW adresa numai.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în ESCROW este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.

4.Noi nu va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea,grevă,forță majoră etc.

5.Prețul nostru nu include taxele,TVA sau alte taxe ascunse.Cald Observa:

vă rugăm să rețineți transport gratuit prin China Post Air Mail, este nevoie de 20-50 zile.Nationala braziliei nevoie de 30 până la 80 de zile.dacă aveți nevoie de un produs de urgență, vă rugăm să alegeți cel mai rapid mod de livrare la Fedex, DHL sau EMS, etc. Feedback-ul:

feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Noi vă va oferi feedback-ul pozitiv de la tine.Vă mulțumesc foarte mult!

Dacă există orice probleme în achiziționarea, vă rugăm să ne e-mail înainte de a trimite evaluare.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Ta satisfication este cea mai mare putere.Vom încerca noastre cele mai bune pentru tine!

Bucurați-vă de cumpărături și au un timp frumos în magazinul nostru! :-)

Etichete: hetalia tricou, anime manga tricoul joojooo, hetalia breloc, anglia hetalia, misa anime tricou, anime atmosfera tricou, manga val tricou, hetalia italia, hetalia rusia, anime hetalia

Material Bumbac
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Cu glugă Da
Nume De Brand RTXBQU
Tip Regulat
Grosime Fleece
Model Tip Desene animate
Stil Casual
Numărul De Model hanorac
Gen BĂRBAȚI
Tip De Închidere centura
Guler O-Gât
Parte Detașabilă NICI unul
Tip De Element Hanorace
Lungime maneca(cm) Plin
Maneca Stil Regulat

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare