Piept de Masaj Nou la Modă Marirea Sanilor Fundul Accesoriu de Ridicare sub Vid Terapie Body Aparat de Masaj Body Shaping UE

w119415

720.34lei

-215.2

935.54lei

-23 %

Produs nou

Masaj de san Nou la Modă Marirea Sanilor Fundul Accesoriu Terapie Vacuum Body Aparat de Masaj UE Plug

Special concepute pentru pompa de vid poate îmbunătăți rapid mărimea și forma sânilor, fără dureri și amenințare la adresa sănătății, aceasta nu implică silicon injecție sau împingere și completarea sutien, s-ar face trebuie naturale și destul de sân în funcție de perioadă fiziologică.

1. Pompa de vid poate absorbi de grăsime de particule și lichid, și apoi să le introduceți piept de țesuturi și celule, lăsați matern mai dezvoltat.

2. Afla toxina si purifica sistemul limfatic, rafinarea porilor pielii, re-construi pielii, îmbunătățirea micro-circulației, spori colagen elasticitate, lift cazute musculare, rezista rid, activa pielea, elimina efectul de ochi sac și dublu maxilarului, eliminarea ridurilor și telangiectasis, și să trateze sub-sănătate.

3. Stimulează glanda pituitară să hormon produs, de a spori țesutului muscular, elasticitatea si fibre, cv-ul matern elasticitate si moliciune, de a ridica și de a dezvolta sân, pentru a îmbunătăți forma de san, lasa îmbunătăți suge mamelonul, stabiliza efectul tratamentului.

4. Accelera acid gras transformarea, în condiții de siguranță și elimina în mod eficient de grăsime excesivă, reduce greutatea, slim corpului, elimina excesul de grasime de pe burta, pentru a îmbunătăți forma piciorului, firma de piele, se poate aplica pentru scrub, punct de percuție terapie, limfatic, detoxifiere, tratarea celulitei, îmbunătățirea fese pentru a realiza perfect conturul corpului.

Caracteristici:

1. Materiale de înaltă calitate, de mediu, de siguranță, non-toxice și inofensiv pentru pielea ta.

2. Marirea sanilor utilizare masina de ridicare a pielii, de strângere, de frumusete modelarea și vacuum masaj spa.

3. Piept de extindere mașină este, de asemenea, un limfatici dezintoxicare terapie de masaj automat, utilizat pentru drenaj de detoxifiere și slăbire și modelarea corpului.

4. Potrivit pentru consolidarea circulația sângelui și promovarea detoxifiere a sistemului digestiv.

5. Poate scuti tulpina musculare și dureri, adoptarea de departe infraroșu pentru a accelera circulația sângelui și de a stimula rol de celule de țesut pentru un efect mai bun pentru a elimina excesul de grasime corporala.

6. Ideal pentru slăbire braț, abdomen, spate, solduri, picioare si masarea sanilor, fără efecte secundare.

7. Cana cu role este schimbătoare, care este ușor și convenabil pentru tine.

8. Pentru a netezi pielea prin eliminarea murdăria din pori, de a slăbi organismul și de a îmbunătăți și de firma de piele.

9. Profesionale de extindere de sân mașină este mai bine pentru a fi utilizat la domiciliu sau salon de infrumusetare spa.

INSTRUCȚIUNI:

(I) Dezvoltarea De Sân

1. Alege san cupa în funcție de nevoile clienților, conectați cupa și aspirator soclu.

2. Să clienții jumătate-somn să se întindă piept, se acoperă pieptul cu o cârpă din material plastic, nu se aplică pe oameni cu scufundate sân.

3. Rândul său, presiunea aerului buton de la cel mai înalt punct din cupa, rândul său, puterea de butonul de la punctul cel mai de jos, apoi apăsați" pentru a alege de inspirație și rândul său ritmul buton pentru "ridicarea sânilor" (sau apăsați ritm corpul 1, ritm corpul 2 si Ridicare sani alternativ).

4. A pus paharul pe piept, și se lasă la sân și cupa strâns atins.Pentru persoanele cu diferite marimi, se recomandă să se aplice instrumentul pe partea mai mică de 5 ori înainte de a aplica pe două părți împreună.

5. Reglați puterea de butonul de la "slab" la "puternic", și apoi reglați presiunea aerului până la clienții să se simtă confortabil.

6. După 20 de minute, rândul său, presiune de aer buton de la cel mai înalt punct, rândul său, puterea de butonul de la punctul cel mai de jos pentru a lua de pe ceașcă, se aplică pe piept crema de ridicare.

(II) Ritmul de Tratament de Masaj (Degetului în Mișcare)

1. Alege tipul adecvat "mutarea degetului", conectați cupa și inspirație soclu cu tub flexibil.

2. Rândul său, presiunea aerului buton de la cel mai înalt punct din cupa, rândul său, puterea de butonul de la punctul cel mai de jos, apoi apăsați "on" și "funcțională" alegerea de a alege inspirație și rândul său ritmul butonul pentru a "face fata ritmului" sau "ritm corp" (sau apăsați ritm corpul 1, corp ritm 2 alternativ, fata

ritmul și 2 alternativ).

3. Reglați puterea de butonul de la "slab" la "puternic", și apoi reglați presiunea aerului până la clienții să se simtă confortabil.

4. După 20 de minute, rândul său, presiune de aer buton de la cel mai înalt punct, și să se întoarcă la putere butonul de la punctul cel mai de jos pentru a scoate mutarea degetul.

Etichete: lifting facial, echipamente de fitness pentru fata, Aur de 24k energie beauty bar, lift aparat de terapie cu vacuum, gua sha role, facial cu role de piatră, fundul exercițiu, butt lift machine, minge masaj fata, butt lift vid

Mărfuri De Certificare A Calității CCC
Numărul De Model Piept De Extindere, Mașină De
Tensiune Standard 220V
Nume De Brand TMISHION
Dimensiune As show
culoare Ca Imagini Arată
locul de origine CN
Plug EU
Funcția Vibrații Masaj
Sursa De Alimentare EU
Tip De Element Marirea Sanilor Mașină
Procesul de fabricație Masina De Facut
Material ABS + Plastic
Tensiune 220V
Origine NC(de Origine)
Dimensiunea Pachetului 37.5 x 37 x 33cm / 14.8 x 14.6 x 13.0inch

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare