CP225 2019 Noi de vară pentru copii pantaloni scurți pentru Copii de Pâine Pantaloni Scurți pentru Sugari Baby Girl pantaloni Scurți Fată copilul chiloți de sport pantaloni scurți, Chiloți pentru 1-5T

w119004

23.51lei

-7.81

31.32lei

-24 %

Produs nou

MOQ: 1 buc

Model: Copii Pantaloni Scurți

Material: 70% Bumbac

Dimensiune: 66-73-80-90-100-110-120

Ambalare: 1 buc ambalat la 1 sac

Stimați clienți, pentru că dimensiunea a definiție diferită de la țară la județ, vă rugăm să ia în considerare nu numai în dimensiuni,dar a datelor de măsurare. (Unitate:cm 1 Inch=2,54 cm).

(Nu uitați să verificați noastre alte elemente de mare, Ne sunt binevenite pentru combina de transport .)

*Despre discount: dacă pentru 5 pc-uri, pls contact cu noi, va vom oferi discount, multumesc!

Pls vă rugăm să rețineți că pentru situația normală ,există diferențe subtile în aceeași dimensiune de fiecare bucată Observație :Pentru diferite stil și aceeași dimensiune de haine , poate va fi de 1-3cm de eroare , dacă te deranjează , vă rugăm să alegeți alte bunuri!!!

FOTO REAL

** TRANSPORT **

Timp de transport maritim:Vom trimite articole în 48 de ore de către EMS, odată ce plata a fost confirmată,se ia doar 5-7 zile de la livrare,toate livra informații pot fi urmărite pe EMS-ul.Dacă pentru valori mai mici de 200 de dolari, vom folosi China post de aer, de aproximativ 15-25 de zile timp de transport maritim.Dacă pentru valori mai mult de 300 de dolari, vom lua în considerare pentru a utiliza DHL, UPS, TNT, FedEx, Aramex, Citylink express etc. Ne va livra articole de îndată ce am primit plata dvs., și vom oferi, de asemenea, numărul de urmărire pentru tine.

** Salvați Metoda de Plată cu Serviciul Escrow **

Toate plata se va trimite prin Escrow de servicii de plată, plata va fi eliberat după ce a confirma livrarea.Escrow de servicii de plată acceptă Crit Card; Banca pentru efectuarea de Transferuri Bancare; Western Union și așa mai departe.

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați !vom răspuns în timp util.

** Picătură De Transport Maritim Servicii **

Picătură de transport maritim este un mod comun de la tranzacționare.Comanda va fi trimis direct la dumneavoastră de client.Rapid și în condiții de Siguranță.Doar plasa o comanda si nota ta la adresa clientului, atunci noi vom face restul de munca.Salvați timp și bani.Este binevenit pentru a arăta produsele noastre imagini pentru client.

** Servicii Angro **

Facem, de asemenea, en-gros, în cazul în care doriți să plasați un ordin în vrac, vă rugăm să trimiteți ancheta dumneavoastră va oferim prețul de en-gros, mare reducere și servicii speciale.

** Se Amestecă Pentru **

Putem furniza multe elemente, vă puteți autentifica în magazinul nostru pentru a verifica toate elementele.Putem accepta mix comanda cu diferite Branduri, Stiluri, Dimensiuni și așa mai departe.Acesta este disponibil pentru a face Picătură de transport maritim și prea ridicata.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă doriți diferite articole din magazinul nostru.

** Politica De Rambursare **

Toate Vânzările Sunt Finale, Vom accepta întoarce atunci când elementele pe care le-a primit sunt diferite de descriere.Cumpărătorul trebuie să depună cererea în termen de 7 zile de la primirea pachetului.O restituire va fi dat după elementele înapoi la magazin.Va rugam sa ne contact înainte de a expedia articole din spate.Vă rugăm să rețineți că rambursarea nu va include costul de transport maritim.

** Feedback **

Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă Rugăm să ne lăsați un possitive feedback-ul,vă mulțumesc foarte mult.Ar trebui să existe probleme cu achiziția dvs., vă rugăm să nu lăsați feedback neutru sau negativ înainte de a ne contacta pentru rezoluție..putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend.

Etichete: cherry autocolant, rochie de vara femei, peste genunchi platforma, rochie red rose, baga, palarie de vara femei, sac de fructe, prosop, cuier, rochie de vara, ruj de patch-uri

Tipul De Talie MID
Numărul De Model CP225
Stil Casual
Origine NC(de Origine)
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Se Potrivesc De Tip Vrac
Gen Fete
Sezon Vara
Tip De Închidere Talie Elastic
Model Tip Solid
Numele Departamentului Copii
Material 70% Bumbac
Dimensiune 66-73-80-90-100-110-120
Tip De Element Pantaloni scurți

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare