10buc 8-Inch Obiective Stropi Scopul Cerc Obiectiv Autocolant pistol Airsoft Tir Adeziv Reactivitate Scopul de a Trage Țintă

w118672

32.50lei

-8.14

40.64lei

-20 %

Produs nou

10buc 8-Inch Obiective Stropi Scopul Cerc Obiectiv Autocolant pistol Airsoft Tir Adeziv Reactivitate Scopul de a Trage Țintă

Funcția:

Obiectivele noastre sunt excelente pentru practica țintă, concursuri de tir, autoaparare si transporta ascuns de formare.

Culori Luminoase

Fluorescență verde la impact, pentru a petrece mai mult timp de fotografiere și mai puțin timp pentru verificarea țintă.Galben găuri de glonț sunt vizibile în toate condițiile de iluminare, fără ajutorul unui binoclu sau spotting domenii, mare pentru persoanele cu vizibilitate redusa.

Mare Șir De Adeziv

Mare string adeziv obiective stick la aproape orice, la orice temperatura.Fiecare obiectiv are 26 acoperi patch-uri de pe țintă pentru mai mult de fotografiere.

Vizibilitate Mare

Noastre de înaltă vizibilitate stropi de obiective face ușor pentru a vedea fotografii de la o distanță, nu mai pierde timpul de mers pe jos de-a lungul rampei pentru a vedea lăstari.

Cerere

Ținta finală pentru toate armele de foc și calibre, inclusiv: Airsoft, arme cu bile, pelete arme, puști cu aer și chiar puști.Perfect pentru fotografierea în interior sau în aer liber, cu rază scurtă sau cu rază lungă.

Caietul de sarcini:

Tip: Trage Țintă

Material: hârtie Autocolantă

Culoare: așa Cum se arată

Cantitate: 10buc

Dimensiune: 20.3*20.3 cm/8*8inch

Greutate: 0.15 KG

Pachet:

10* Trage Țintă

Etichete: pistol airsoft pistol aer co2 metal, pistol airsoft electrice full metal, pelete țintă, gama de fotografiere obiective tipărit, un pistol adevarat, airsoft m4, autocolant țintă, trage țintă, 90 autocolant, v fotografiere

Origine NC(de Origine)
Caracteristică Adeziv Cerc țintă
Tip Țintă
Greutate 0.15 KG
Numărul De Model 8-inch
Potrivit de formare de fotografiere

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare