COOLSA Bărbați Lenjerie Flip Flops cu Dungi Panglică Sandale Plate EVA Non-Alunecare Lenjerie de Diapozitive Acasă Papuci Om Casual Paie Pantofi de Plaja

w1185

32.10lei

-8.54

40.64lei

-21 %

Produs nou

COOLSA Bărbați Lenjerie Flip Flops cu Dungi Panglică Sandale Plate EVA Non-Alunecare Lenjerie de Diapozitive Acasă Papuci Om Casual Paie Pantofi de Plaja

Culori:Gri/Verde

Funcții: Non-alunecare/-rezistenta la Uzura/Absorbi transpirația

UE Dimensiune: 40/41/42/43/44/45

Dragul meu prieten, vă rugăm să verificați următoarele dimensiunea diagramă cu atenție înainte de a plasa comanda:

FAQ:

1) Despre Plata:

Acceptam plata prin Escrow, Paypal, T/T, Money Gram, Western Union, Webmoney, Boleto și alte metode de plată.

2) Despre Transport:

Ca de obicei, putem livra comanda de 3 zile lucrătoare, cu excepția zile speciale, cum ar fi 11.11 transport maritim la nivel Mondial festival, Vacanta de Anul Nou Chinezesc.Și dacă ai nevoie de comanda în regim de urgență, vă rugăm să contactați-ne pentru cele mai recente transport.

3) Despre timpul de livrare:

Ca de obicei, va dura 15-30 de zile, dar, uneori, poate dura mai mult de 30 de zile(cum ar fi pe 11.11 Global shopping festival).și dacă nu ați primit comanda dvs. în termen de 60 de zile (în timp ce Brazilia 90 de zile) dupa ce am completat numărul de urmărire, atunci vă rugăm să contactați-mă pentru sfaturi(eu va sugerez să așteptați pentru o săptămână sau pentru a obține rambursarea completă)

4) Despre Politica De Returnare:

Dacă elementul primit nu este conform descrierii (sau rupt), vă rugăm să contactați-mă.Eu va retrimite o pereche nouă sau puteți obține rambursare. (rambursare parțială sau completă de consultat de către ambele părți)

5) Despre Feedback-Ul:

Voi verifica fiecare comanda cu atenție înainte de a mă livra la tine, deci nu pot asigurați-vă că pentru dumneavoastră este în stare bună.Deci, sper că toți cumpărătorii pot verifica calitatea, în primul rând, înainte de a confirma comanda.ÎN CAZUL ÎN CARE CALITATEA ESTE BUNĂ, ATUNCI VĂ RUGĂM SĂ LĂSAȚI-MI 5 STELE FEEDBACK-UL POZITIV.Dacă există vreun defect de calitate, vă rog să mă contactați pentru ajutor.Voi face meu cel mai bun pentru a face să vă mulțumiți.

6) Despre Drop-shipping:

Putem face drop-shipping service pentru clienți la fiecare colț de lume.Dacă ai nevoie de drop-servicii de transport maritim, vă rugăm să nu ezitați să lăsați-mi un mesaj dupa ce ai plasat comanda.

7) Alte Întrebări:

Dacă există orice alte întrebări, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Voi răspunde în termen de 6-12 ore.Bucurați-vă de cumpărături în magazinul meu.Milioane de mulțumiri pentru sprijinul acordat!

Etichete: blană papuci de casă, zapato bărbați, cnc pandantiv, boho papuci de paie, flip flop, CNC Roata de Mana, bonbon papuci de paie, gucci slide, kanye west slide, alunecare mat lenjerie de pat

Branț Material De cânepă
Personalizat Flip Flops Bărbați Papuci
UE dimensiunea 40/41/42/43/44/45
Material De Talpa EVA
Tip De Element Papuci
Bărbați Flip Răstoarnă Oamenii de pe Plajă a lui Flip Flops
papuci plaja barbati Ieftine Flip Flops
Sezon Primavara/Toamna
Nume De Brand COOLSA
Oamenii Flip Flops Flip-Flops
Culori gri/verde
Element De Moda Panglică
Numărul De Model HB04
Înălțime Toc Plat (≤1 cm)
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Materiale De Captuseala Tesatura De Bumbac
Model Tip GEOMETRICE
Numele Departamentului Adult
Material De Sus De cânepă
Sandale pentru bărbați Acasă Papuci
Plaja Flip Flops șlapi bărbați
Locul Aplicabile Interior
Papuci Oamenii De Cânepă Flip Flops
Funcții Respirabil/Non-alunecare/-rezistenta la Uzura/Absort Sudoare
Pantofi Tip FLIP FLOPS

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare