Nou
Vânzarea cu amănuntul din Aliaj de Metal Negru Lăcuit Sport Sală de Fitness, Fierbător bell Farmec Pandantive

Vânzarea cu amănuntul din Aliaj de Metal Negru Lăcuit Sport Sală de Fitness, Fierbător bell Farmec Pandantive

w11779

12.49lei

-5.37

17.86lei

-30 %

Produs nou

Element : Vânzarea Cu Amănuntul Din Aliaj De Metal Negru Lăcuit Kettlebell Crossfit, Fitness Farmec

Personaliza : Acceptabil

Fine Sau De Moda : Modă

Diy Bijuterii Accesorii

5pcs/lot

Metode De Plata :

Simt încrezători să ne plătească prin intermediul www.videoprint.ro Escrow prin Visa , MasterCard , QIWI , Western Union , și Transferuri Bancare .Plata este eliberat numai la noi după ce confirmați că ați primit bunurile.

Detalii De Ambalare:

Fiecare piesă este packeged de OPP sac, și fiecare comandă este trimis folosind plic cu Bule sau multistrat cutie de carton .Acesta protejează elementele din deteriorarea în tranzit, atunci când ajunge la fiecare clienții.Detalii De Transport Maritim:

Feedback-ul:

Salut prietene!Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă Rugăm să ne dea un feedback pozitiv cu 5 stele .

Dacă aveți o întrebare despre produsele ,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a vă ajuta să-l rezolve,înainte de a vă asigurați-vă să ne dea un feedback negativ.Multumesc.

Despre noi:

Suntem fabrica direct în YIWU China ,cunoscut sub numele de marfa paradis pentru cumpărători ,compania noastra este o profesie producător de cele mai la modă accesorii și bijuterii.

În prezent ,aderarea la filosofia de afaceri "client în primul rând ,merge înainte" și principiul de client în primul rând ,noi oferim clientilor nostri cu servicii de calitate .Calitate superioară și prețuri rezonabile sunt principalele noastre avantaje ,ceea ce face produsele noastre mai competitive pe piața internațională .Proces Produs

Inventar

Etichete: compresa fierbător, inel cruce, farmec, metal kettlebell farmec, pandantiv ceainic, anul charm pandantiv, farmecul luna, 16 kg kettlebell, sală de fitness, farmecul crăciunului

Stil La Modă Și Sportiv
locul de origine Zhejiang Yiwu China (continentală)
Farmecele Tip Sport
Numărul De Model Kettlebell Farmec
Tip De Element Farmece
Principala Piatră De NICI unul
Fine sau de Moda Moda
Metale De Tip Aliaj de zinc
Personaliza Acceptabil
Material ALIAJ
Gen FEMEI

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare